Το downtown στέκι

11.07.2008

Εάν νομίζετε ότι τα hot spots του κέντρου της Αθήνας εκλείπουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τότε σίγουρα δεν έχετε επισκεφθεί το ανανεωμένο Baraonda.

Από τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΤΙΑΤΟ

Μερικά πράγματα αλλάζουν και άλλα ?όπως πρέπει?παραμένουν σταθερά. Αυτήν την αρχή ακολούθησε το νέο Baraonda, που πραγματικά αποτελεί την downtown έκπληξη του καλοκαιριού. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση και με το όλο στήσιμο του χώρου, που αποπνέουν μια καλοκαιρινή, περισσότερο χαλαρή διάθεση. Colonial chic ύφος σε λευκό χρώμα, καταπράσινος κήπος, λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αυτό που παρέμεινε είναι η υψηλή αισθητική του χώρου και το προσεγμένο service, που κερδίζουν την προτίμηση των πιο γνωστών προσώπων της πόλης. Στο club μάς άρεσε ιδιαίτερα η «ψαγμένη» event list, που περιλαμβάνει από Unplugged live (Τρίτες), έως βραδιές με top dj’s του εξωτερικού που έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας (Πέμπτη). Οσο για τη γεύση, τα λόγια είναι περιττά. Ο βραβευμένος executive chef, Μιχάλης Ντουνέτας, δημιουργεί σε μία από τις καλύτερες πραγματικά χρονιές του. Η μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα στα καλύτερά της! Βγαίνοντας από το Baraonda, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα θέλετε να ξαναπάτε!

?Baraonda Bar Restaurant, Τσόχα 43, Αμπελόκηποι, τηλ. 210-6444308, www.baraonda.gr. Μέλος του Ομίλου Βλάση Σταθοκωστόπουλου.