Εγώ, η Αλίκη και τα νησιά Μπαρμπάντος: Οι νικητές!

09.07.2008
Δύο όνειρα είχε ο Γιάννης από μικρό παιδί: να κατακτήσει την καρδιά της Αλίκης και να φύγουν μαζί για πάντα στα εξωτικά νησιά Μπαρμπάντος.
Δύο όνειρα είχε ο Γιάννης από μικρό παιδί: να κατακτήσει την καρδιά της Αλίκης και να φύγουν μαζί για πάντα στα εξωτικά νησιά Μπαρμπάντος. Όταν όμως θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το πρώτο του όνειρο, μία σειρά από ατυχή γεγονότα και περίεργες συμπτώσεις θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του, κι εκείνον, από τα σύννεφα όπου βρισκόταν, μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω κι από τα τάρταρα. Λίγους μήνες μετά, το ταξίδι του με την Αλίκη στα νησιά Μπαρμπάντος μοιάζει πιο μακρινό από ποτέ. Ο Γιάννης όμως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη...

Οι παρακάτω έχουν κερδίσει από ένα αντίτυπο!
Σούκου Καλλιόπη, Χρήστος Νικολόπουλος, Αλεξάνδρα Χαβιάρα

Οι νικητές μπορούν να παραλαμβάνουν τα δώρα τους από την Εμπειρία Εκδοτική (Μεταξά 1 & Ζωοδόχου Πηγής, τηλ. 210-3303760, ωράριο: 8:00-16:00, καθημερινές μόνο)



Λίγα λόγια για το συγγραφέα
Ο Άρης Πλατχιάς γεννήθηκε το 1979 στην Καρδίτσα. Είναι απόφοιτος της Σ.Τ.Υ.Α. και μόνιμο στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας. Παράλληλα ολοκληρώνει τις σπουδές του στο Τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εμπειρία Εκδοτική
ΤΙΤΛΟΣ: Εγώ, η Αλίκη και τα νησιά Μπαρμπάντος
ΣΥΓΓΡΑΦΕAΣ: Άρης Πλατχιάς
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Γιαννούσης
Πρώτη έκδοση: Μάιος 2008
Σελ.: 272
Τιμή: €16,00
ISBN: 978-960-417-218-4