«Λα Πουπέ» έως την Κυριακή

11.06.2008
Η Αννα Κοκκίνου, ολοκληρώνει το επιτυχημένο ράψιμο των πρώτων φορεμάτων της «Λα Πουπέ» την Κυριακή, στη σκηνή του θεάτρου «Σφενδόνη».

Η Άννα Κοκκίνου, ολοκληρώνει το επιτυχημένο ράψιμο των πρώτων φορεμάτων της «Λα Πουπέ» την Κυριακή, στη σκηνή του θεάτρου «Σφενδόνη».

Το μονόπρακτο θεατρικό έργο του συγγραφέα Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη με την Αννα Κοκκίνου θα παρουσιαστεί σε δεύτερο κύκλο παραστάσεων, στις αρχές Οκτωβρίου, σε μια απολαυστική παράσταση.

Ο θεατρικός αυτός μονόλογος -μια «μαύρη» κωμωδία- αποτελεί την αφορμή για την πρώτη συνεργασία της Άννας Κοκκίνου με τον νέο Έλληνα συγγραφέα, βραβευμένο για το μυθιστόρημα «Οι Τέσσερις Τοίχοι», που πρωτοκυκλοφόρησε το 2000 (εκδόσεις «Το Ροδακιό»).

Η Ρίκα, η πιο επιδέξια ράφτρα φορεμάτων κούκλας στην Αθήνα, διαθέτει σπάνια κουμπιά και υφάσματα κι ένα ακόμα πιο σπάνιο ταλέντο. Κλεισμένη στον κοριτσίστικο κόσμο της, δυσκολεύεται να καταλάβει τους άλλους, πληγώνεται, και τότε γίνεται τρομαχτική! Ευτυχώς, υπάρχει η υπέργηρη κυρία Νέλλη του διπλανού διαμερίσματος και το σκαθάρι στο παράθυρό της, που την καθοδηγεί με τις ισχυρές του κεραίες.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει η ίδια η Άννα Κοκκίνου.

Σκηνοθεσία: Άννα Κοκκίνου
Σκηνικά/Φωτισμοί: Νίκος Αλεξίου
Κοστούμια: Χριστίνα Μαθέα
Μουσική Σύνθεση/ Ενορχήστρωση/ Παραγωγή: Στέλλα Γαδέδη
Προγραμματισμός/ Ηχογράφηση: Kimo Viglis
Χορογραφία: Μαριέλα Νέστορα
Βοηθός σκηνοθέτη: Δημήτρης Καντάς

Παίζει: Άννα Κοκκίνου

Θέατρο Σφενδόνη
Μακρή 4, Αθήνα (Μακρυγιάννη)
τηλ.: 210-9246692, 9235296
23/5/2008 - 21/6/2008
Τε - Σα: 21:00, Κυ: 18:00
€20,00 - €15,00 (φοιτητικό)