Άστρα& Όραμα Σεπτεμβρίου 2010

30.08.2010

Αστρολογία

6. Ένα μήνα μαζι-Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του Σεπτε?βρίου.

8. το φαινόμενο του μήνα-Ο Δίας στους Ιχθύς: Σε πείσμα της οικονομικής κρίσης και των πλανητικών δυσαρμονιών, ο Δίας επιστρέφει στο ζώδιο των Ιχθύων και φέρνει μαζί τους νέες ευκαιρίες!

14. Λιλιθ- Ποτέ μη λες "ποτέ": Η Λίλιθ πέρασε ήδη στους Ιχθύς, κι εμείς μέχρι τον επόμενο Μάρτιο θα ξεχάσουμε τη δειλία και τις αναστολές μας, αφού η θεά των ερωτικών υπερβάσεων θα βγάλει από τα συρτάρια μας απαγορευμένα όνειρα!

42. Ο ουρανος του Σεπτεμβρίου

44. Το ζώδιο του μήνα: Παρθένος- Έρχονται ενισχύσεις!

50. Το μεγάλο ωροσκόπιο- Πλήρης οδηγός του μήνα για όλα τα ζώδια.

98. Πλανητικές ώρες

100. Καρμικό ωροσκόπιο

102. Τα οικονομικά μας το Σεπτέμβριο

Όραμα

20. Φενγκ σουι-Το μαγικό τετράγωνο της ζωής: Ανακαλύψτε τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σας αλλά και τα τυχερά ατού σας χάρη στην κινέζικη αριθμολογία και το μαγικό τετράγωνο του φενγκ σούι.

26. Προαίσθηση- Μια αστραπιαία ματιά στο μέλλον: Διαβάστε τι λένε οι ειδικοί γι’ αυτό το περίεργο "συναίσθημα" και μάθετε να το ερμηνεύετε για το συ?φέρον σας.

32. Διακοπες- Φέτος ήταν της μόδας... το σπίτι: Ε, και λοιπόν; Απενοχοποιηθείτε και ζήστε τις πραγματικές διακοπές στην καθημερινότητά σας.

36. Τεστ-Σας αρέσουν οι... απιστίες; Έχετε σχέση, αλλά όλοι ξέρουμε ότι οι διακοπές είναι εποχή πειρασμών! Απαντήστε στις ερωτήσεις μαζί με τον/τη σύντροφό σας και ανακαλύψτε αν έχετε λόγους να ανησυχείτε...

Μόνιμες στήλες

39. Ρώτησε το , έχει τη λύση

104. Κινέζικη Αστρολογία

106. Καλύτερη ζωή, φυσικά

110. Φύση και Παράδοση στο τραπέζι

112. Ατζέντα, New Age

116. Συμβουλευτική Αστρολογία

118. Με οδηγό τα όνειρα

118. Το χέρι σου μου λέει

121. Τα ταρό μιλούν για σας

122. Τα ταρό μιλούν για σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ