Άστρα & Όραμα Μαϊου 2012

19.04.2012

Αστρολογία

6 Τι θα βγάλει η κάλπη: Η Βίκη Παγιατάκη δίνει τις προβλέψεις της για το πολιτικό µέλλον της Ελλάδας λίγο πριν από την επίσηµη ανακοίνωση των εκλογών.

8 το φαινόµενο του µήνα: Ανατροπές και ανασφάλεια - Το τελευταίο δεκαήµερο του µήνα µια ηλιακή έκλειψη πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω. Με την επιρροή της να εκτείνεται πολύ πέρα από την ηµέρα που θα πραγµατοποιηθεί, πρέπει να είµαστε έτοιµοι για οτιδήποτε.

12 astrasoul: Σηµαντικό βήµα µπροστά - Γεµάτος από πλανητικές επιρροές ο τελευταίος µήνας της άνοιξης, δεν αφήνει περιθώριο για σιγουριά, όµως προσφέρει τη δυνατότητα για αλλαγή πλεύσης και ένα νέο ξεκίνηµα.

Όραµα

18 ψυχο-κινησιολογία: Το σώµα ξέρει καλύτερα - Είναι γνωστό ότι το σώµα µας επηρεάζεται άµεσα από την ψυχολογική µας κατάσταση. Με την κινησιολογία, µπορεί να µας αποκαλύψει τι µας ωφελεί και τι όχι, τι σκεφτόµαστε αλλά και πού έχουµε κάποιο πρόβληµα και γιατί.

22 αριθµολογία: Πόσο ταιριάζουµε; Υπολογίστε τον αριθµό του πεπρωµένου σας και αυτόν του συντρόφου σας ή του ατόµου που έχει κλέψει την καρδιά σας, και αποκτήστε τη σχέση που σας αξίζει.

26 φύση & πρόβλεψη: Η µαντική δύναµη της άνοιξης - Η φύση µας ηρεµεί, µας γεµίζει ενέργεια και µας φτιάχνει τη διάθεση. Τώρα την άνοιξη, µάλιστα, κρύβει πολύτιµα µυστικά τόσο για το παρόν όσο και για το µέλλον µας.

Μόνιµες Στήλες

32 Καλύτερη ζωή, φυσικά

36 Φύση & παράδοση στο τραπέζι

38 Τα ζώδια στην κουζίνα

42 Ο ουρανός του Μαϊου

98 Πλανητικές ώρες

100 Ατζέντα ευζωϊας

102 Με οδηγό τα όνειρα

104 Τα ταρό µιλούν για σας

106 Το χέρι σου µου λέει

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο

Πλήρης οδηγός του µήνα για όλα τα ζώδια.