Τα 5 ζώδια που δεν κάνουν ποτέ την πρώτη κίνηση

24.08.2024
Τα 5 ζώδια που δεν κάνουν ποτέ την πρώτη κίνηση
ΠΗΓΗ:PEXELS
Δεν τα πάνε και πολύ καλά με το φλερτ.

Ξέρεις αυτή τη φάση που κοιτάς κάποιον από μακριά και απλά περιμένεις να σε πλησιάσει, γιατί, εντάξει, το να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση φαίνεται σαν το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο; Ε, λοιπόν, δεν είσαι μόνη! Υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι «πρωταθλητές» στο να περιμένουν τον άλλον να κάνει το πρώτο βήμα. Αν αναρωτιέσαι ποια ζώδια απλά δεν το ‘χουν να κάνουν την πρώτη κίνηση, εδώ είναι η λίστα!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ο ορισμός της συναισθηματικής γλυκύτητας. Θέλει να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια πριν ανοίξει την καρδιά του. Πάντα προτιμά να αφήνει τον άλλον να πλησιάσει πρώτος γιατί φοβάται την απόρριψη. Για τον Καρκίνο, είναι σημαντικό να νιώθει ότι ο άλλος ενδιαφέρεται πραγματικά, οπότε, αν περιμένεις από αυτόν να κάνει την πρώτη κίνηση, μάλλον θα χρειαστείς αρκετή υπομονή!

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι σταθερός και αποφασιστικός, αλλά όταν πρόκειται για τον έρωτα, παίρνει το χρόνο του... πολύ χρόνο! Θέλει να είναι σίγουρος πριν κάνει την πρώτη κίνηση και συνήθως χρειάζεται να νιώσει 100% σιγουριά για τα συναισθήματά του. Είναι αυτό το ζώδιο που θα περιμένει τον άλλον να κάνει το πρώτο βήμα, όχι γιατί φοβάται, αλλά γιατί θέλει να είναι σίγουρος ότι δεν θα ρισκάρει τη σταθερότητα που τόσο λατρεύει.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι αυτός που πάντα θέλει να κρατά τις ισορροπίες. Είναι ο τύπος που θα σκεφτεί χίλιες φορές πριν κάνει κάτι, γιατί δεν θέλει να χαλάσει την αρμονία. Θα περιμένει υπομονετικά να δει αν ο άλλος ενδιαφέρεται πραγματικά και αν δει τα πράγματα να προχωρούν, τότε ίσως κάνει την κίνηση. Αλλά αν περιμένεις από έναν Ζυγό να κάνει το πρώτο βήμα... μην κρατάς την αναπνοή σου!

Παρθένος

Η Παρθένος είναι αναλυτική και προσγειωμένη. Πάντα σκέφτεται τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια πριν πάρει μια απόφαση. Αυτό το ζώδιο δεν θα κάνει την πρώτη κίνηση αν δεν είναι απολύτως βέβαιο για την κατάσταση. Ο φόβος της απόρριψης και η ανάγκη για τελειότητα μπορούν να τον κρατήσουν πίσω από το να κάνει την πρώτη κίνηση. Καλύτερα να αφήσει τον άλλον να ξεκινήσει, για να σιγουρευτεί ότι όλα είναι σωστά!

Ιχθύες

Ο Ιχθύς είναι βαθιά συναισθηματικός και ζει στον δικό του κόσμο φαντασίας. Παρόλο που αγαπά το ρομαντισμό, συνήθως περιμένει από τον άλλον να κάνει το πρώτο βήμα. Έχει την τάση να ονειρεύεται το ιδανικό σενάριο στο μυαλό του και φοβάται την πραγματικότητα που μπορεί να μην είναι τόσο ιδανική. Έτσι, προτιμά να παραμένει στην ασφάλεια των ονείρων του, αφήνοντας την πρωτοβουλία στα χέρια του άλλου.

Μην ανησυχείς, όμως! Αν κάποιος από αυτούς τους ζωδιακούς τύπους σε ενδιαφέρει, ξέρεις πλέον ότι χρειάζεται λίγο σπρώξιμο. Πάρε εσύ την πρωτοβουλία, και ίσως εκπλαγείς με το πόσο θετικά θα ανταποκριθούν. Αλλά πρόσεχε, γιατί αυτά τα ζώδια μπορεί να μην κάνουν την πρώτη κίνηση, αλλά όταν τελικά αποφασίσουν να ανοιχτούν, είναι εκεί για να μείνουν!

Τελευταία τροποποίηση στις 18.08.2024 - 03:44