Τα 4 χειρότερα ζώδια στο κρεβάτι για να ξέρεις τι να αποφύγεις

22.06.2024
Τα 4 χειρότερα ζώδια στο κρεβάτι για να ξέρεις τι να αποφύγεις
Image by Racool_studio on Freepik
Better safe than sorry... Μην μας πείτε ότι δεν ταιριάζει;

Και ναι σίγουρα, υπάρχουν ιδιότητες που μπορεί να κάνουν κάποιον υπέροχο στο κρεβάτι και έναν άλλον εντελώς αδέξιο. Ενώ υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορεί να παίξουν ρόλο στις επιδόσεις στο κρεβάτι, μια παράμετρος μπορεί να είναι και το ωροσκόπιό σου.

Παρακάτω μπορείς να δεις τα 4 ζώδια που έχουν την -κακή- φήμη οτι είναι τα χειρότερα στο κρεβάτι.

Iχθείς

Αν σου αρέσει να έχεις έναν σύντροφο που δεν κάνει τίποτα άλλο από το απλά να ξαπλώνει στο κρεβάτι, τότε είσαι τυχερή. Ο Ιχθύς δεν το έχει και πάρα πολύ στο σεξ. Δεν είναι στις προτεραιότητές του, πως να το πούμε πιο ευγενικά;

Ο Ιχθύς θέλει να το τελειώνει γρήγορα και αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνει σεξ μαζί σου, τότε να ξέρεις ότι σου κάνει μεγάλη χάρη. Αν δεν είσαι του ίδιου στιλ καλύτερα να πάς προς ένα πιο φλογερό ζώδιο.

Αιγόκερως

Δεν είναι πως δεν το' χει. Είναι πως το έχει ΜΟΝΟ όταν το έχει ήδη βάλει στα πλάνα του. Ο προγραμματισμός πάει άψογα με τον καλά πειθαρχημένο Αιγόκερω, αλλά μην περιμένεις αυθορμητισμό. Το σεξ θα γίνει όταν το επιτρέπει το πρόγραμμα, οπότε προγραμμάτισε, αν μπορείς φυσικά και την ερωτική σου διέγερση.

Μην σκεφτείς να κινηθείς αθόρυβα με έναν Αιγόκερω με μια ξαφνική ερωτική επιθυμία. Θα ξεφύγει και θα σου πει να το ξανακοιτάξετε για να δει αν έχει κάποιο κενό στο πρόγραμμα του.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θα σε εξαπατήσουν με την ομορφιά τους και θα νιώσεις ότι θέλεις να είσαι η πάντα αγαπημένη τους ερωμένη, μέχρι να αρχίσουν να μιλάνε... και να μιλάνε... και να μιλάνε.

Κατά τη διάρκεια του σεξ, κατά τη διάρκεια του ύπνου, κατά τη διάρκεια της δουλειάς, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Καρκίνος δεν μπορεί να σιωπήσει και δεν μιλάμε για βρώμικες κουβέντες. Περισσότερο θα ακούσεις τα «παντρεψου με, δεσμεύσου μαζί μου, υποσχέσου μου ότι θα είσαι δική μου».

Παρθένος

Και το τέλος της ερωτικής επιθυμίας όπως το ήξερες. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να γίνεσαι σέξι με τον Παρθένο, αλλά να είσαι προετοιμασμένη να σε ταπεινώσει, να σε απογοητεύσει, να σε κάνει να νιώθεις πάντα ανεπαρκής και φυσικά να σε ξενερώσει.

Να θυμάσαι αυτό. Με τον Παρθένο δεν θα καταλάβεις ποτέ αν τον καλύπτεις σεξουαλικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.06.2024 - 02:03