Τα 4 ζώδια που θες να έχεις στο κρεβάτι σου

23.06.2024
Τα 4 ζώδια που θες να έχεις στο κρεβάτι σου
Αφού χθες μιλήσαμε για τα χειρότερα, σήμερα θα αποθεώσουμε τους πρωταθλητές του ζωδιακού στις επιδόσεις στο κρεβάτι.

Αφού έμαθες τι να αποφεύγεις καιρός είναι να μάθεις και τι να στοχεύσεις αν θέλεις να απογειώσεις την ερωτική σου ζωή.

Ποια λοιπόν είναι τα 4 ζώδια που είναι πιο επιδέξια στο κρεβάτι σύμφωνα με την αστρολογία;

Σκορπιός

Σίγουρα δεν είναι έκπληξη οτι αναφέρεται πρώτος πρώτος. Αν έχει να κάνει με το καλό σεξ και τίποτα άλλο εκτός από το σεξ, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Είναι παίκτες και αν κάτι τους κεντρίσει το ενδιαφέρον δε θα το αφήσουν να ξεφύγει Οι Σκορπιοί είναι απλά οι καλύτεροι στο κρεβάτι.

Δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να αμφισβητήσει τις ερωτικές ικανότητες του Σκορπιού.

Τοξότης

Το πάθος είναι αυτό που έχει να κάνει με τις ικανότητές τους σε αυτόν τον τομέα. Είναι το ζώδιο που θα θελήσει να κάνει πραγματικότητα τις φαντασιώσεις σας. Λειτουργεί για τον παρτενέρ του με τρόπους που δεν θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει.

Είναι ο δημιουργός των ονείρων που γίνονται πραγματικότητα. Ο σύντροφος ενός Τοξότη μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που βρίσκεται στο κρεβάτι μαζί του.

Κριός

Είναι καλοί. Ω ναι, είναι πολύ καλοοί σου λέμε. Άντρες και γυναίκες η πλειοψηφία των Κριών ξέρουν τι θέλοθν και δεν φοβούνται να το πουν και να το δείξουν κιόλας στον σύντροφο τους, κάτι που είναι φανταστικό γιατί αν είναι ευχαριστημένοι, θα είναι μια καλή ημέρα και για αυτούς.

Ίσως οι πιο σέξι του ζωδιακού και το εκπέμπουν ακόμα και στο βλέμμα τους.

Λέων

Για κάποιο λόγο, οι γυναίκες Λέοντες είναι πολύ πιο δυνατές σεξουαλικοί σύντροφοι από τους άνδρες Λέοντες. Γι' αυτό και τις ξεχωρίζουμε. Σε γενικές γραμμές όμως οι Λέοντες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την εμπειρία του συντρόφου τους και θέλουν να τον ευχαριστήσουν.

Τους αρέσει να γνωρίζουν ότι μόνο αυτοί μπορούν να του προσφέρουν αυτό το «ιδιαίτερο» είδος ευχαρίστησης και μόλις γνωρίσουν καλά τον σύντροφο τους, θα τον κάνουν ευτυχισμένο στο κρεβάτι.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.06.2024 - 02:19