Για ποια ζώδια θα είναι χειρότερη η περίοδος του Τοξότη

24.11.2020
Για ποια ζώδια θα είναι χειρότερη η περίοδος του Τοξότη
Μισό ανθρώπινο, μισό πνευματικό, το ζωδιακό αρχέτυπο του Τοξότη είναι μια θεϊκή ενσάρκωση της σοφίας, καθώς μεταφέρει την ουράνια πυξίδα στην αναζήτηση της υπέρβασης. Η λάμψη του Τοξότη στροβιλίζεται με δημιουργικότητα και έμπνευση, αλλά η περίοδος του θα είναι η χειρότερη για τα τρία παρακάτω ζώδια, συμφωνα με την Valerie Mesa του Elite Daily. Αυτή η ενέργεια ανάληψης κινδύνων θα είναι πρόκληση για ορισμένους, ειδικά αν παλεύουν να εμπιστευτούν το άγνωστο. Από χθες (23/11) κινούμαστε στο ζώδιο αυτό και έχουμε ήδη μιλήσει για τα τρία ζώδια που θα περάσουν λίγο καλύτερη την περίοδο αυτή. Σήμερα θα δούμε ποιοι θα πρέπει να προσέχουν λίγο περισσότερο.

Ταύρος

Πάρε μια βαθιά ανάσα, Ταυρίνα. Είτε πρόκειται για σχέση είτε για το επάγγελμα σου, ήρθε η ώρα να σκεφτείς εάν σε ωφελεί όπως θα ήθελες. Ο ήλιος στον Τοξότη θα φωτίσει τον ευοίωνο όγδοο Οίκο της οικειότητας, του μετασχηματισμού και του θανάτου του εγώ, οπότε απλά ξέρεις ότι δεν πρόκειται να είναι εύκολο. Ωστόσο, εξαρτάται πραγματικά από την ενέργειά σου, γιατί εάν είσαι ανοιχτή στις αλλαγές που πραγματοποιούνται, τότε θα εκμεταλλευθείς απόλυτα αυτήν την περίοδο.

Παρθένος

Έχεις δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσεις στο σημείο που βρίσκεσαι, οπότε σταμάτησε να αμφισβητείς τον εαυτό σου, Παρθένε. Με τον ήλιο να αναδεικνύει τον τέταρτο Οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και των συναισθηματικών θεμελίων σου, θα μπορούσες να είσαι στις κλειστές σου αυτήν την περίοδο. Ωστόσο, δεν είναι τίποτα που δεν έχεις ξαναδεί. Έτσι, αντί να εστιάζεις υπερβολικά στα μικρά πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις, χρησιμοποίησε αυτόν τον χρόνο για να φορτώσεις τις μπαταρίες σου και, το πιο σημαντικό, να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η έκλειψη θα ανάψει τον φιλόδοξο δέκατο Οίκο της καριέρας σου, οπότε θα χρειαστείς όλη την ενέργεια που μπορείς να πάρεις από εδώ και πέρα.

Αιγόκερως

Το καταφέρες, Αιγοκερίνα. Πραγματικά τα κατάφερες! Ο δωδέκατος Οίκος μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι σαν σε αναμονή, αλλά είσαι μόλις μια περίοδο μακριά από την ηλιακή σου επιστροφή και μια εντελώς νέα εποχή. Στο μεταξύ, τι είσαι έτοιμη να διώξεις; Πώς μπορείς να απελευθερωθείς από τα πράγματα που δεν εξυπηρετούν πλέον την υψηλότερη αλήθεια σου; Εάν υπάρχει κάποιος που έχει βιώσει τον μετασχηματισμό αυτά τα τελευταία δύο χρόνια, είσαι εσύ. Με άλλα λόγια, αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτό που έχεις περάσει. Και μάντεψε τι - είσαι ακόμα εδώ. Μην σταματήσεις την ορμή σου, γιατί μόλις ξεκίνησες. Πάρε λίγο χρόνο. Κοιμήσου περισσότερο. Πες αντίο στην εποχή που πρόκειται να αφήσεις πίσω.