Μπήκαμε στον Τοξότη: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα αυτή την περίοδο

23.11.2020
Μπήκαμε στον Τοξότη: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα αυτή την περίοδο
Εάν η περίοδος του Σκορπιού σε βοήθησε να αναζωογονηθείς, η εποχή του Τοξότη θα σε κάνει να ξαναζωντανέψεις. Ξεκινώντας από σήμερα (23/11), η εποχή του Τοξότη για το 2020, θα είναι η καλύτερη για τα παρακάτω 3 ζώδια σύμφωνα με την Valerie Mesa του Elite Daily. Ο Τοξότης μεταδίδει ενέργεια, οπότε φρόντισε να τη χρησιμοποιήσεις με σύνεση.

Κριός

Έχεις τόσα πολλά να προσμένεις αυτή την περίοδο, Κριέ. Πρώτον, με τον Ήλιο να φωτίζει τον εξωτικό ένατο Οίκο της εκπαίδευσης, του ταξιδιού, της πνευματικότητας, των ευκαιριών και της προσωπικής φιλοσοφίας, είσαι εμπνευσμένη και έτοιμη να επιμείνεις για το λαμπρό μέλλον σου. Είναι επίσης σημαντικό να επισημάνουμε ότι ο κυβερνήτης του Τοξότη, ο Δίας, καλύπτει τον δέκατο Οίκο της καριέρας σου, προτού μεταφερθεί σε αυτήν την περίοδο στον ενδέκατο Οίκο των ελπίδων, των επιθυμιών και των ονείρων σου. Τι ακολουθεί στα πράγματα που θέλεις να κάνεις; Εάν σκέφτεσαι να μετεγκατασταθείς για τη δουλειά σου ή απλά να αλλάξεις ταχύτητα προς άλλη κατεύθυνση, η σεληνιακή έκλειψη στους Δίδυμους θα σου δώσει τεράστια γνώση.

Λέων

Είσαι λαμπερή με αγάπη και ευγνωμοσύνη αυτή τη περίοδο, Λιονταρίνα. Ο ήλιος αναζωογονεί τον παθιασμένο πέμπτο Οίκο της ευτυχίας, του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασής και δεν λάμπεις μόνο με τα χαρίσματα σου, αλλά είσαι και πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Δεδομένου ότι ο κυβερνήτης του Τοξότη, ο Δίας, φωτίζει τον καθημερινό έκτο Οίκο της υγείας, της ρουτίνας και της δέουσας επιμέλειας, αυτή η άφθονη ουσία αντανακλάται στην καθημερινή σου ζωή. Πώς μπορείς να αναλάβεις περισσότερους κινδύνους στο εργασιακό σου περιβάλλον και στην καθημερινή σου ρουτίνα; Είτε πρόκειται για να φροντίσεις ένα θέμα υγείας, είτε απλά να κάνεις περισσότερα από αυτά που αγαπάς, ήρθε η ώρα. Η σεληνιακή έκλειψη θα φέρει εσωστρέφεια και σαφήνεια στον ενδέκατο Οίκο των μελλοντικών οραμάτων σου, οπότε μείνε συντονισμένη.

Τοξότης

Υπάρχουν πολλά για τα οποία πρέπει να είσαι ευγνώμων, Τοξοτίνα. Καλωσόρισες σε ένα άλλο ταξίδι ευημερίας γύρω από τον Ήλιο και αν ψάχνεις για μια δεσμευμένη συνεργασία, μπορείς να πραγματοποιήσεις την επιθυμία σου φέτος. Θα μπορούσε, ωστόσο, να είναι το αντίστροφο στο ότι απελευθερώνεις τον εαυτό σου από αυτό που δεν σε εξυπηρετεί πλέον, οπότε θα μπορούσες είτε να κάνεις ένα βήμα πίσω από μια σχέση που έχεις ξεπεράσει είτε να επανενωθείς με κάποια άλλη. Η επερχόμενη έκλειψη στους Διδύμους θα κάνει τη δουλειά της, αλλά εν τω μεταξύ, χρησιμοποίησε την εσωτερική σου φλόγα για να δημιουργήσεις και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Αφέσου στα πάθη σου και θέσε τις ιδέες σου σε κίνηση. Κάτι απίστευτο σε περιμένει.