Oι συνδυασμοί ζωδίων που είναι ιδανικοί για σεξ αλλά καταστροφικοί για συζητήσεις

21.11.2020
Oι συνδυασμοί ζωδίων που είναι ιδανικοί για σεξ αλλά καταστροφικοί για συζητήσεις
Εάν έπρεπε να διαλέξεις ανάμεσα σε έναν σύντροφο με τον οποίο κάνεις υπέροχο σεξ αλλά δεν μπορείς να ανταλλάξεις καμία κουβέντα και με έναν σύντροφο με τον οποίο κάνεις υπέροχες συζητήσεις αλλά χάλια σεξ, ποιον θα διαλέγες; Υπάρχουν ορισμένα ζευγάρια ζωδίων που είναι συμβατά για σεξ, αλλά όχι για συζητήσεις και ακόμη και αν κάποιος που ανήκει σε αυτά τα ζώδια, είναι ο ιδανικός σύντροφος στο σεξ, θα μπορούσε να γίνει ένας καταστροφικός σύντροφος έξω από την κρεβατοκάμαρα. Δες παρακάτω 5 τέτοιους συνδυασμούς ζωδίων και έχε τον νου σου.

Κριός και Ζυγός

Οι Κριοί έχουν ισχυρές επιθυμίες και ακόμη πιο ισχυρές προσωπικότητες, κάτι που μπορεί να τους ταιριάξει εκπληκτικά στην κρεβατοκάμαρα με τους προσεκτικούς και ευχάριστους Ζυγούς. Ωστόσο, επειδή αυτά τα δύο ζώδια είναι το ένα απέναντι στο ζωδιακό χάρτη, αισθάνονται αμοιβαία σεξουαλική έλξη και συχνά έλκονται μεταξύ τους. Οι Ζυγοί λατρεύουν να δίνουν στους άλλους αυτό που θέλουν και η αργή και αισθησιακή φύση τους μπορεί να βοηθήσει έναν φιλόδοξο Κριό να επιβραδύνει τους ρυθμούς του στην κρεβατοκάμαρα.

Σκορπιός και Ταύρος

Οι Σκορπιοί είναι οι κολλημένοι με το σεξ του ζωδιακού κύκλου, αλλά αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι είναι σεξουαλικά συμβατοί με όλους. Ακριβώς όπως ο Κριός και ο Ζυγός, ο Σκορπιός και ο Ταύρος είναι αντίθετα ζώδια στο ζωδιακό χάρτη και όταν πρόκειται για σεξουαλική χημεία, τα αντίθετα ζώδια συχνά έλκονται. Οι Ταύροι είναι ρομαντικοί και αισθησιακοί ενώ ο Σκορπιός είναι γεμάτος εκρηκτικό πάθος. Συμπληρώνουν καλά το ένα ζώδιο το άλλο, πράγμα που τα οδηγεί σε ένα αρκετά επικό σεξ.

Αιγόκερως και Καρκίνος

Τι έκπληξη - δύο ακόμη αντίθετα ζώδια που κάνουν υπέροχο σεξ! Ο Αιγόκερως και ο Καρκίνος είναι επίσης ο ένας απέναντι στον άλλο στον ζωδιακό χάρτη και, ως αποτέλεσμα, η σεξουαλική συμβατότητά τους ξεπερνά τα όρια. Όσο διαφορετικά είναι αυτά τα δύο ζώδια, τόσο βοηθούν να γεμίσει ο ένας τον άλλον με κατάλληλους τρόπους, παρέχοντας μεταξύ τους αυτό που χρειάζονται. Ένας Αιγόκερως στερείται πάθους και ένας Καρκίνος είναι γεμάτος με αυτό. Ο Καρκίνος δεν έχει την ικανότητα να χαλαρώνει και ένας Αιγόκερως έχει την υπομονή να τον καταπραΰνει. Όταν βάλεις αυτά τα ζώδια μαζί, να περιμένεις «πυροτεχνήματα».

Ζυγός και Υδροχόος

Οι Ζυγοί συχνά ανησυχούν για το τι σκέφτονται οι άλλοι για να διασκεδάσουν (ειδικά κατά τη διάρκεια του σεξ), και οι Υδροχόοι ξέρουν ακριβώς πώς να κάνουν ένα Ζυγό να αισθανθεί άνετα. Οι Υδροχόοι είναι το αντίθετο: Δεν ενδιαφέρονται για το τι σκέφτεται κάποιος και έτσι μπορούν να βοηθήσουν να χαλαρώσει και να απελευθερωθεί ένας συνεσταλμένος Ζυγός. Χωρίς αυτοσυνείδηση, οι Υδροχόοι βοηθούν τους Ζυγούς να απολαύσουν το σεξ στο έπακρο και το να βλέπουν έναν Ζυγό να απελευθερώνεται είναι εξίσου ικανοποιητικό για αυτούς.

Καρκίνος και Ιχθείς

Αντί για φυσική έλξη, οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς συχνά έρχονται κοντά μέσω του πάθους. Η έντονη σεξουαλική τους σύνδεση είναι πολύ πιο συναισθηματική από τη σαρκική, καθώς και τα δύο ζώδια αποπνέουν αγάπη και αισθησιασμό. Ενώ οι Καρκίνοι τείνουν να είναι πιο συντηρητικοί στο κρεβάτι από τους Ιχθείς, οι οποίοι προσπαθούν να δοκιμάσουν καινούργια πράγματα, η αλήθεια είναι ότι η κοινή τους ενσυναίσθηση και ευαισθησία στις ανάγκες του άλλου, τους επιτρέπει να βρουν μια ισορροπία. Το σεξ μεταξύ Καρκίνου και Ιχθύ τείνει να είναι παιδαγωγικό παρά ερωτικό, και είναι σχεδόν πάντα ικανοποιητικό και για τα δύο μέρη.