Κριός: Βότκα
Όπως και ο Κριός, «η βότκα είναι το ποτό-ηγέτης στις πωλήσεις σε μπαρ », λέει η Barriere. «Ένα κοκτέιλ βότκας πηγαίνει πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο, όπως ένας Κριός».
Ταύρος: Σαμπάνια
Ο πολυτελής Ταύρος είναι «εντελώς σαμπάνια», λέει η Barriere. «Ο Ταύρος είναι αργός και σταθερός, και έτσι ακριβώς πρέπει να σερβίρεις τη σαμπάνια για να πάρεις τις φυσαλίδες. Είναι αριστοκρατικός, αλλά πεισματάρης».
Δίδυμοι: Μπύρα
Η διασκεδαστική, παιχνιδιάρικη φύση του Δίδυμου είναι ιδανική για μπύρα. «Οι Δίδυμοι έχουν δύο πλευρές και υπάρχουν τόσα πολλά είδη μπύρας», εξηγεί η Barriere. Αυτή η ποικιλία «ταιριάζει με τη στάση και τις μεταβαλλόμενες διαθέσεις του Δίδυμου».
Καρκίνος: Κρασί ροζέ
Η συναισθηματική φύση του Καρκίνου ταιριάζει σε ένα ποτήρι ροζέ. «Το κρασί είναι καταπραϋντικό και σε χαλαρώνει», λέει η Barriere. «Είναι απλά άνετο και όμορφο».
Λέων: Ουίσκι
«Το ουίσκι είναι φωτεινό», λέει η Barriere. «Πάντα πρέπει να το βλέπεις. Πιάνει χώρο, αλλά είναι ένα από τα πιο φωτεινά πράγματα στο μπαρ με τις πιο φωτεινές γεύσεις. Και ο Λέων λατρεύει το προσκήνιο!».
Παρθένος: Κονιάκ
Όπως το κονιάκ, ο Παρθένος δεν είναι για όλους - και αυτό είναι καλό. «Είναι τόσο απίστευτα τέλειο», λέει η Barriere. «Το κονιάκ είναι τελειότητα. Είναι σεβαστό, ευχάριστο και δεν είναι πάντα προσιτό».
Ζυγός: Τζιν Τόνικ
«Οι Ζυγοί είναι ισορροπία, ισορροπία, ισορροπία», λέει η Barriere. «Ο Ζυγός θα μπορούσε να είναι τζιν τόνικ. Είναι δυνατός, ισορροπημένος, πικάντικος, έχει μια συμπεριφορά και είναι κομψός. Ένα τζιν τόνικ είναι ένα ποιοτικό κοκτέιλ με έντονα vibes».
Σκορπιός: Μαργαρίτα
«Οι Σκορπιοί είναι συναισθηματικοί, αλλά δεν το δείχνουν», λέει η Barriere. «Θα πρόσφερα στον Σκορπιό μια μαργαρίτα: είναι εκεί, αλλά δεν τον νιώθεις».
Τοξότης: Νegroni
Η Bell εξηγεί: «Οι Τοξότες είναι γνωστοί ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για άλλους πολιτισμούς, οπότε πρέπει να πάνε για ένα κοκτέιλ που έχει ρίζες σε άλλη χώρα, όπως το κλασικό ιταλικό Negroni»
Αιγόκερως: Dry Martini
«Όπως και ο Παρθένος, ο Αιγόκερως είναι πιο απλός», λέει η Bell. «Επίσης, δουλεύει πολύ σκληρά, οπότε μπορεί να χρειαστεί κάτι λίγο πιο δυνατό για να τον πιάσει».
Υδροχόος: Αψέντι
«Το αψέντι έχει μοναδική γεύση, όχι πικρό, όχι γλυκό και συνδέεται με την επιστήμη, όπως ο Υδροχόος», λέει η Barriere.
Ιχθείς: Κόκκινο κρασί
Όπως και με τον Καρκίνο, έτσι και ο Ιχθύς είναι ένα κρασί, κόκκινο σε αυτήν την περίπτωση. «Υπάρχει πολλή αγάπη στο κόκκινο κρασί και είναι τόσο δημιουργικό», λέει η Barriere. «Είναι μια μεγάλη αγκαλιά σε ένα ποτήρι».