Ζώδια και φιλίες: Ποιοι συνδυασμοί δίνουν τις πιο αληθινές και αφοσιωμένες σχέσεις (Μέρος Α’)

26.11.2020
Ζώδια και φιλίες: Ποιοι συνδυασμοί δίνουν τις πιο αληθινές και αφοσιωμένες σχέσεις (Μέρος Α’)
Χρησιμοποιώντας την αστρολογία ως οδηγό, μπορείς να εκτιμήσεις τον καλύτερο φίλο σου ή να ξέρεις σε ποιο ζώδιο να τον αναζητήσεις. Ιδού τι λένε τ' άστρα για τις φιλίες ξεκινώντας από τα έξι πρώτα ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Κριός

Ο ενεργητικός Κριός χρειάζεται φίλους που μπορούν να ταιριάξουν με τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια του. Είναι πάντα εν κινήσει και δεν είναι από αυτούς που θα κάτσουν να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους - τουλάχιστον, έως ότου τον γνωρίσεις.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Κριό: Οι φίλοι του, τα ζώδια της φωτιάς, ο Τοξότης και ο Λέων μπορούν πραγματικά να ταιριάξουν με τον φλογερό χαρακτήρα του Κριού.

Ταύρος

Οι Ταύροι αρρωσταίνουν ότι το ακούνε, αλλά αυτό το ζώδιο μπορεί να είναι αρκετά πεισματάρικο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι δύσκολο για αυτό να βρεθεί εκεί έξω και να κάνει νέους φίλους, αλλά όταν το κάνει τείνει να προσκολλάται σε αυτούς και να ενεργεί κτητικά.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Ταύρο: Τα ζώδια της γης, ο Αιγόκερως και ο Παρθένος είναι πάντα ένα ασφαλές στοίχημα, αλλά ο Ταύρος μπορεί να πάρει πολλά από μια φιλία με τον Καρκίνο και τους Ιχθείς.

Δίδυμοι

Ως το πιο προσαρμόσιμο ζώδιο στον ζωδιακό χάρτη, η εύρεση φιλίας δεν είναι κάτι που δυσκολεύεται συνήθως ο Δίδυμος. Η διατήρησή της, από την άλλη πλευρά, είναι κουραστική δουλειά για τα Διδυμάκια που αγαπούν να δοκιμάζουν νέα πράγματα, αλλά περιστασιακά ξεχνούν τους μακροχρόνιους καλύτερους τους φίλους.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Δίδυμο: Ο Κριός και ο Δίδυμος είναι σαν συνεργάτες στο έγκλημα. Η ατελείωτη περιέργειά τους σημαίνει ότι διασκεδάζουν διαρκώς μαζί ... και προκαλούν προβλήματα!

Οι Δίδυμοι και ο Ζυγός είναι ένα άλλο δυναμικό δίδυμο που μπορεί να κάνει βραδινές κουβέντες μέχρι να ανατείλλει ο Ήλιος.

Καρκίνος

Αυτά τα ευαίσθητα καβούρια έχουν ένα συμπαγές εξωτερικό κέλυφος και δυσκολεύονται να ανοίξουν για να αποκαλύψουν το απαλό εσωτερικό τους. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται πολλή υποστήριξη και ενθάρρυνση από τους φίλους τους.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Καρκίνο: Τα ζώδια του νερού τείνουν να κολυμπούν μαζί, οπότε μην εκπλαγείς αν δεις μια παρέα Καρκίνου, Σκορπιού και Ιχθύ να κάθονται μαζί.

Ο Ταύρος έχει επίσης ένα επίπεδο αφοσίωσης, εμπιστοσύνης και ασφάλειας το οποίο προσελκύει τον Καρκίνο.

Λέων

Ο φλογερός Λέων χρειάζεται πολλή φιλία στη ζωή του. Πρέπει να χειριστεί πολλά και λατρεύει να είναι στο κέντρο της προσοχής. Ο Λέων είναι ο φίλος που προσκαλείς όταν χρειάζεσαι ψυχαγωγία, καθώς όλα θα καταλήξουν πάντα σε μια παράσταση.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Λέοντα: Το πυροσβεστικό πλήρωμα του Λέοντα (Τοξότης, Κριός ) είναι συχνά στο πλευρό του για τη θεατρική παράσταση. Αλλά όταν πρόκειται για ήσυχες νύχτες - ναι, ακόμη και ένας Λέων χρειάζεται ήσυχες νύχτες - ο Υδροχόος είναι ένας υπέροχος φίλος.

Παρθένος

Αυτά τα προσεκτικά, σχολαστικά πλάσματα μπορούν να είναι προσεκτικά και λίγο επικριτικά όταν πρόκειται να κάνουν νέους φίλους. Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή ο Παρθένος ξέρει ότι οι καλές φιλίες χρειάζονται χρόνο και σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Παρθένο: Ο Παρθένος και τα άλλα ζώδια της Γης είναι ένα κοινό τρίο φιλίας. Η σταθερότητα του Ταύρου είναι πηγή παρηγοριάς για τον Παρθένο, ενώ ο πραγματισμός του Αιγόκερω είναι ένα χαρακτηριστικό που θέλει να έχει στη ζωή του ο Παρθένος.

Ο Σκορπιός είναι ένας άλλος συνδυασμός-έκπληξη για μια φιλία με τον Παρθένο.