Τα 3 ζώδια που ευνοούνται περισσότερο στην εποχή της Παρθένου

23.08.2020
Τα 3 ζώδια που ευνοούνται περισσότερο στην εποχή της Παρθένου
Εάν η περίοδος του Λέοντα σε έμαθε πώς να απολαύσεις την αυθεντικότητά σου, η περίοδος της Παρθένου θα σου προσφέρει τους πόρους που χρειάζεσαι για να αξιοποιήσεις τα μοναδικά ταλέντα σου. Αυτή η εποχή που έχει ως κυβερνήτη τον Ερμή έχει ως κυρίαρχο το στοιχείο της γης, κάτι το οποίο εξηγεί γιατί η περίοδος της Παρθένου του 2020 θα είναι η καλύτερη για τους Ταύρους, την Παρθένο και τον Αιγόκερω. Τα ζώδια της γης επιστρέφουν επιτέλους στο στοιχείο τους αυτή τη σεζόν και αξίζουν απολύτως ένα διάλειμμα, ειδικά με τόσους πολλούς πλανήτες - Δία, Κρόνο, Πλούτωνα και Ουρανό - που διέρχονται μέσω του ζωδίου τους. Αυτά είναι λοιπόν τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα στην εποχή της Παρθένου, σύμφωνα με τη Valerie Mesa του Elite Daily:

Ταύρος

Νιώθεις αυτοπεποίθηση με κάθε τρόπο, Ταυρίνα. Βρίσκεσαι στη διαδικασία επαναπροσδιορισμού και αναδιάρθρωσης όλων, από το προσωπικό σας brand έως τα μακροπρόθεσμα οράματά σου και η σεζόν της Παρθένου φέρνει όλες αυτές τις υπέροχες ευκαιρίες στο κατώφλι σου. Επίσης, μην αμελήσεις να ξεκουραστείς γιατί έχεις εργαστεί σκληρά και ήρθε η ώρα να απολαύσεις τους καρπούς της εργασίας σου. Το έχεις κερδίσει και αυτή είναι μόνο η αρχή. Στις 7 Αυγούστου, η Αφροδίτη, ο φιλήδονος πλανητικός κυβερνήτης σας, έκανε το ντεμπούτο του στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και της συναισθηματικής σου σταθερότητας. Αυτό θα γλυκαίνει τα πράγματα στο καταφύγιο σου και ίσως σε βοηθά να αναζωπυρώσεις τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια σου.

Παρθένος

Χρόνια πολλά, Παρθένε. Είσαι πραγματικά μοναδική και αυτή η αστρολογική εποχή τυχαίνει να έχει παντού γραμμένο το όνομά σου. Εκτός από την επιστροφή σου και την έναρξη ενός ολοκαίνουργιου ταξιδιού γύρω από τον ήλιο, αυτή η ουράνια εποχή έρχεται με μια σειρά από δώρα, οπότε δεν θα υπάρχει χώρος για σεμνότητα. Ο τυχερός Δίας θα σταθεί απευθείας στο ζώδιο σου στις 6 Σεπτεμβρίου και αυτή η ευγενική έκρηξη αφθονίας θα γεμίσει τον εκφραστικό πέμπτο Οίκο σου των παιδιών, της δημιουργικότητας, του ρομαντισμού και των έργων πάθους. Ο Δίας δεν πηγαίνει ποτέ στο σπίτι του χωρίς να αφήνει κάτι πίσω, οπότε άνοιξε την καρδιά σου στις ευλογίες που κατευθύνονται προς το δρόμο σου.

Αιγόκερως

Είσαι έτοιμη να επιστρέψεις στα πράγματα, Αιγοκερίνα; Η περίοδος του Λέοντα μπορεί να μην ήταν και η καλύτερη, αλλά μην φοβάσαι, η περίοδος της Παρθένου είναι εδώ για να σώσει την ημέρα. Με τον ήλιο να λάμπει στο τυχερό σου ένατο Οίκο της περιπέτειας, της επέκτασης, της εκπαίδευσης και της πεποίθησης, συνδέεις επιτέλους τις τελείες και επεξεργάζεσαι όλα όσα έχεις επιτύχει, αλλά τι κάνεις τώρα; Με τον ευγενικό Δία να τοποθετείται απευθείας στο ζώδιο σου, είναι η σειρά σου να αποκομίσεις τα οφέλη της σκληρής δουλειάς σου. Καλό είναι να περιμένεις το λαμπρό νέο φεγγάρι στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου για να ξεκινήσει το project που θα έχεις σύντομα στο μανίκι σου.