10 διάσημοι Παρθένοι που αποδεικνύουν τα γήινα χαρακτηριστικά του ζωδίου

23.09.2021
10 διάσημοι Παρθένοι που αποδεικνύουν τα γήινα χαρακτηριστικά του ζωδίου
Οι αναλυτικοί, οι εξυπηρετικοί και οι επικριτικοί Παρθένοι ανήκουν στον έκτο Οίκο του ζωδιακού κύκλου, που περιλαμβάνει όσους έχουν γεννηθεί στις ημερομηνίες μεταξύ 23 Αυγούστου και 22 Σεπτεμβρίου. Και ακόμη και στο Χόλιγουντ, οι διασημότητες που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου, δεν θα μπορούσαν να μη διαθέτουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Οι Παρθένοι είναι ζώδια της γης, που σημαίνει ότι εκτιμούν ότι είναι επιμελές, σταθερό και πρακτικό. Όπως και τα υπόλοιπα γήινα ζώδια, ο Αιγόκερως και ο Ταύρος, μπορούν επίσης να είναι πολύ υλιστές. Πάνω απ 'όλα τα άλλα, ο Παρθένος είναι τελειομανής.

Αν ρίξεις μια ματιά στους διάσημους Παρθένους σε όλη την ιστορία, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επιτυχία τους είναι αποτέλεσμα της προσωπικότητάς τους.

Ας δούμε 10 από αυτούς:

Beyoncé

Γεννήθηκε: 4 Σεπτεμβρίου 1981

Η Beyoncé δεν είναι μόνο η Queen B, αλλά είναι μία από τις καλλιτέχνιδες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Με πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ να έχουν πουληθεί παγκοσμίως, οι επιτυχίες της ως σόλο καλλιτέχνης περιλαμβάνουν τα «Crazy in Love», «Halo», «Single Ladies (Put a Ring on It)», «Formation» και «Hold Up», απλώς για να επιλέξουμε μερικά.

Colin Firth

Γεννήθηκε: 10 Σεπτεμβρίου 1960

Αυτός ο Άγγλος ηθοποιός έλαβε ευρεία αναγνώριση για τον ρόλο του στην τηλεοπτική προσαρμογή του Pride and Prejudice, αλλά αργότερα συνέχισε να κάνει επιτυχίες με ταινίες όπως τα Bridget Jones’s Diary, Shakespeare in Love, Love Actually, και The King’s Speech.

Πρίγκιπας Harry

Γεννήθηκε: 15 Σεπτεμβρίου 1984

Έκτος στη σειρά του βρετανικού θρόνου, ο πρίγκιπας Harry βρίσκεται στο προσκήνιο από τη γέννησή του. Ο γιος της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Καρόλου, υπηρέτησε στο στρατό και τελικά παντρεύτηκε την Meghan Markle. Εδώ και λίγους μήνες τους ακολουθεί ο όρος «Megxit», καθώς ο Harry and Meghan αποφάσισαν να «εγκαταλείψουν» τη βασιλική οικογένεια και να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες.

Keanu Reeves

Γεννήθηκε: 2 Σεπτεμβρίου 1964

Αν και είναι πιο διάσημος για το The Matrix, ο Reeves εμφανίστηκε επίσης στα Bill & Ted's Excellent Adventure, Point Break, Speed, The Lake House, John Wick και πρόσφατα δάνεισε τη φωνή του στο Toy Story 4.

Michael Jackson

Γεννήθηκε: 29 Αυγούστου 1958

Ο βασιλιάς της ποπ ήταν γνωστός ως ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς όλων των εποχών, ξεκινώντας την καριέρα του ως το ένα πέμπτο των Jackson 5. Η σόλο καριέρα του άφησε πίσω της επιτυχίες όπως τα «Beat It», «Thriller», «Billie Jean», «Smooth Criminal» και «Bad».

Amy Winehouse

Γεννήθηκε: 14 Σεπτεμβρίου 1983

Αν και ο κόσμος έχασε τη Winehouse μόλις στα 27 της χρόνια, η τραγουδίστρια έκανε παγκόσμια επιτυχία μετά την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της, «Back to Black». Τα υπέροχα τραγούδια της περιλαμβάνουν τα «Rehab», «You Know I’m No Good», «Tears Dry on Their Own» και «Valerie».

Idris Elba

Γεννήθηκε: 6 Σεπτεμβρίου 1972

Ο Άγγλος ηθοποιός Idris Elba δεν είναι μόνο γοητευτικός, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά ταλαντούχος. Έχει πρωταγωνιστήσει στα The Wire, Mandela: Long Walk to Freedom, American Gangster, Thor και στα sequels του, Pacific Rim, Zootopia και στο The Jungle Book.

Kobe Bryant

Γεννήθηκε: 23 Αυγούστου 1978

Πριν από την τραγική απώλεια του, ο σούπερ σταρ του μπάσκετ Kobe Bryant έπαιξε για τους Los Angeles Lakers για 20 σεζόν! Ήταν πρωταθλητής 5 φορές στο NBA, 18 φορές All-Star και δύο φορές MVP στους τελικούς του NBA.

Cameron Diaz

Γεννήθηκε: 30 Αυγούστου 1972

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε τόσες πολλές υπέροχες ταινίες, όπως τις The Mask, My Best Friend's Wedding, There’s Something About Mary, Charlie’s Angels, Bad Teacher και δάνεισε τη φωνή της στις ταινίες Shrek.

Richard Gere

Γεννήθηκε: 31 Αυγούστου 1949

Ο Gere έχει υποδυθεί μερικούς αξιομνημόνευτους ρόλους, στα Pretty Woman, American Gigolo, Runaway Bride, Primal Fear, Chicago, Unfaithful, The Double και Sommersby.