Τα 3 ζώδια που θα περάσουν δύσκολα στην περίοδο της Παρθένου

24.08.2020
Τα 3 ζώδια που θα περάσουν δύσκολα στην περίοδο της Παρθένου
Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις τις προτεραιότητές σου, επειδή μπήκαμε στην περίοδο της Παρθένου και είναι καιρός να καλλιεργήσεις την αυθεντικότητα σου. Καθώς κυριαρχείται από τον επινοητικό Ερμή, η περίοδος της Παρθένου για το 2020 θα είναι η χειρότερη για όσους έχουν τοποθετήσεις σε Διδύμους, Ζυγό και Υδροχόο, κυρίως επειδή αυτή η περίοδος θα ρίξει φως στα πράγματα που πρέπει να δουλευτούν, τόσο στη σεξουαλική όσο και στην προσωπική τους ζωή. Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα έχουν δυσκολίες στην περίοδος της Παρθένου, σύμφωνα με τη Valerie Mesa του Elite Daily:

Δίδυμοι

Είσαι ιδιότροπη αυτή τη σεζόν, Διδυμάκι. Με τον ήλιο στην Παρθένο να ακτινοβολεί τον τέταρτο Οίκο του σπιτιού, της οικογένειας, της σταθερότητας και των συναισθηματικών εμπειριών, πιθανότατα θα δώσεις βάρος στην καθαριότητα στο σπίτι και θα κάνεις ότι είναι δυνατόν για να παραμείνεις οργανωμένη. Η πανσέληνος στους ονειροπόλους Ιχθείς στις 22 Αυγούστου ενεργοποίησε τον δέκατο Οίκο της κληρονομιάς, του κύρους και της επαγγελματικής φήμης που βασίζεται στην καριέρα σου, φέρνοντας τη σαφήνεια στην αίσθηση της εξουσίας σου στον κόσμο. Η ενέργεια του Ποσειδώνα μπορεί να είναι λίγο ακαθόριστη, οπότε φρόντισε να μη λησμονήσεις τον τελικό στόχο. Τα καλά νέα είναι ότι ο Ερμής θα μπει στο αδελφό σου ζώδιο, τον Ζυγό, στις 5 Σεπτεμβρίου και αυτό θα τονώσει τα μακροπρόθεσμα οράματα σου και θα προσθέσει γοητεία στις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες. Οργανώσου έτσι ώστε να μπορείς πραγματικά να περάσεις καλά κατά την περίοδο του Ζυγού.

Ζυγός

Άκουσε το σώμα σου, Ζυγέ. Ο ήλιος στην Παρθένο θα ενεργοποιήσει τον 12ο οίκο της μυστικότητας, της πνευματικότητας, του κάρμα και όλων των πραγμάτων πίσω από τα παρασκήνια αυτή τη σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα έχεις μια ενδοσκοπική διάθεση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτή η περίοδος που κυριαρχείται από τον Ερμή θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα πίσω από τη συνηθισμένη καθημερινή σου δέουσα επιμέλεια και επαναφόρτιση. Η πανσέληνος στους μυστικιστικούς Ιχθείς στις 22 Αυγούστου ενεργοποίησε τον τακτικό έκτο Οίκο της υγείας, των καθημερινών σου υποχρεώσεων και των ενεργειών υπηρεσίας, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου πρέπει να αναγνωριστεί ή / και να προσαρμοστεί εκ νέου. Η ευημερία σου θα είναι στο επίκεντρο της φετινής περιόδου.

Υδροχόος

Πόσο είναι πάρα πολύ, Υδροχόε; Παρά το γεγονός ότι είναι μια περίοδος για να απολαύσεις τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς και της αποδοτικότητας σου, η ενέργεια της Παρθένου μπορεί επίσης να φανεί λίγο υπερκριτική και υπερβολικά ιδιότροπη όταν πρόκειται για τις λεπτομέρειες. Με βάση αυτό, ο ήλιος στην Παρθένο θα ενεργοποιήσει αυτήν την περίοδο τον ερωτικό όγδοο οίκο σου του σεξ, του χρέους, των κοινόχρηστων πόρων και του μετασχηματισμού, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξει ένας μεγεθυντικός φακός για τις δεσμεύσεις και τις ενεργητικές ανταλλαγές σου. Αντί να κάνεις κριτική στα πάντα και να σκέφτεσαι υπερβολικά ότι κάνεις, αυτή είναι μια ευκαιρία για εσένα να ελέγξεις την ποσότητα ενέργειας που δίνεις σε σχέση με αυτό που έχεις πάρει ως αντάλλαγμα. Η πανσέληνος στους Ιχθείς έφερε επίσης σαφήνεια στον δεύτερο Οίκο των αξιών, των οικονομικών και της αυτοεκτίμησης που αναζητάς για ευχαρίστηση. Δώσε προσοχή σε αυτό που συμβάλλει στη συνειδητή επίγνωση σου.