Ο Απρίλιος θα είναι ο πιο ρομαντικός μήνας της χρονιάς για αυτά τα 3 ζώδια - Ναι, ναι και εν μέσω καραντίνας!

06.04.2020
Ο Απρίλιος θα είναι ο πιο ρομαντικός μήνας της χρονιάς για αυτά τα 3 ζώδια - Ναι, ναι και εν μέσω καραντίνας!
Δεν είναι δύσκολο να ερωτευθείς. Το σύμπαν λειτουργεί με έναν μυστηριώδη τρόπο, αλλά μπορούμε να σε διαβεβαιώσουμε ότι υπάρχει για όλες μας ένας άνθρωπος κάπου εκεί έξω. Αν θεωρείς τον εαυτό σου μια αθεράπευτα ρομαντική ψυχή, διάβασε παρακάτω για ποια ζώδια ο Απρίλιος θα είναι ο πιο ρομαντικός μήνας, σύμφωνα με την Valerie Mesa του Elite Daily και μη "μασάς"! Καραντίνα είναι... θα περάσει!

Δίδυμοι

Απόλαυσε το, Δίδυμε. Δεν συμβαίνει καθημερινά η θεά της αγάπης και της ομορφιάς να ξοδεύει τέσσερις ολόκληρους μήνες για να ταξιδέψει στο ζώδιο σου. Χωρίς αμφιβολία, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αποκομίσεις τα οφέλη. Η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι μια ευκαιρία για εσένα, να ξεκινήσεις να αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου.

Ανεξάρτητα με το αν είσαι ή όχι σε μια σχέση, η αγάπη άνευ όρων για τον εαυτό σου είναι το κλειδί για μια ζωή γεμάτη ευτυχία. Θυμήσου, οι σχέσεις στη ζωή σου είναι μια αντανάκλαση της σχέσης που έχεις με τον εαυτό σου. Εάν είσαι ήδη σε μια υγιή και ικανοποιητική σχέση, αυτή είναι μια ευκαιρία για σένα να κάνεις ένα βήμα παραπέρα. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπάς περισσότερο από αυτά που συμβαίνουν καθημερινά και πάντα υπάρχει κάτι νέο για να μάθεις.

Ζυγός

Το ιδανικό για σένα είναι να αγαπιέσαι, Ζυγέ. Το θέλεις τόσο πολύ, που θα κάνεις τα πάντα για να δημιουργήσεις ένα αρμονικό περιβάλλον όπου θα μπορείς να απολαύσεις την ομορφιά της ιδανικής αισθητικής σου. Είσαι καλλιτεχνική και δημιουργική και αυτό το μήνα, η Αφροδίτη θα ενεργοποιήσει τον εκφραστικό πέμπτο Οίκο σου, του ρομαντισμού, του πάθους και της πολύχρωμης αυθεντικότητας.

Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ο κυβερνών πλανήτης σου, είσαι υποχρεωμένη να αισθανθείς τα αποτελέσματα της ανάδρομης πορείας της, αλλά τα ρομαντικά θέματα είναι ακόμα πιο εμφανή σε αυτόν τον τομέα του αστρολογικού χάρτη σου. Μπορεί ακόμη να σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις κάποιες επανορθώσεις με μια αγάπη του παρελθόντος, οπότε μη σπαταλήσεις αυτή την ενέργεια. Εκτός από αυτό, η Αφροδίτη θα σου δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσεις τα δημιουργικά σου έργα, γι 'αυτό, Ζυγέ, παραδώσου στην υπέροχη μούσα σου.

Τοξότης

Άφησε την καρδιά σου να πετάξει, Τοξότη. Τόσα πολλά σου συμβαίνουν αυτό το μήνα και ο ρομαντισμός είναι σίγουρα ένα από αυτά. Εκτός από το γεγονός ότι ο Ήλιος ανατέλλει στον Κριό, ενεργοποιεί επίσης αυτήν την περίοδο, τον εκφραστικό σου πέμπτο Οίκο της αγάπης, της χαράς, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας.

Η Αφροδίτη μπήκε στους Διδύμους στις 3 Απριλίου, ενεργοποιώντας τον έβδομο Οίκο σου των συνεργασιών και των προσωπικών σχέσεων. Αυτό δεν προσθέτει μόνο μια υπέροχη έκρηξη αρμονίας στις σχέσεις σου, θα μετατρέψει επίσης το χάρισμα σου σε ένα προτέρημα. Παρόλα αυτά, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη αυτόν τον μήνα, οπότε φρόντισε να δώσεις προσοχή στις σχέσεις σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.