Πώς ξεπερνά τον χωρισμό το κάθε ζώδιο

03.04.2020
Πώς ξεπερνά τον χωρισμό το κάθε ζώδιο
Eίναι αλήθεια! Ένας χωρισμός είναι δύσκολος. Σίγουρα οι περισσότερες από εμάς είχαν μια σχέση που έληξε κάποια στιγμή και ξέρουμε καλά ότι η περίοδος... αποκατάστασης μπορεί να γίνει εφιάλτης. Αλλά για σκέψου... Αντί να σπαταλάς ενέργεια στέλνοντας sms μίσους στον πρώην σου, μπορείς να διοχετεύσεις αλλού τα συναισθήματα έντασης και να προχωρήσεις χωρίς σκηνές. Διάβασε παρακάτω πώς αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο τον χωρισμό, σύμφωνα με την Lisa Stardust του Cosmopolitan και ίσως βοηθηθείς!

Κριός

Μπορείς να προχωρήσεις πιο γρήγορα από τους περισσότερους, Κριέ. Αλλά πρέπει πάντα να έχεις την τελευταία λέξη έτσι ώστε ο πρώην σου να γνωρίζει ακριβώς τι χάνει. Αφού πεις αυτό που θέλεις, τον αφήνεις να φύγει.

Ταύρος

Μισείς την αλλαγή, έτσι το να ξεπεράσεις τον πρώην σου θα σου πάρει χρόνο. Θα σταματήσεις να σκέφτεσαι για αυτόν όταν βρεις κάτι καινούργιο ή τουλάχιστον κάποιον ενδιαφέροντα τύπο να φλερτάρεις. Αυτή η απόσπαση της προσοχής θα σε βοηθήσει γιατί θα δώσεις την προσοχή σου στο κάτι καινούργιο αντί για τον πρώην σου.

Διάβασε και αυτό: Κι όμως, ο χωρισμός μπορεί να κάνει καλό στην υγεία σου!

Δίδυμοι

Οι φίλοι σου ίσως χρειαστούν ένα time out από την πολλή ανάλυση μετά τον χωρισμό σου. Θα συζητάτε για εβδομάδες κάθε λεπτομέρεια στην ομάδα σας στο facebook, αλλά είναι ο μόνος τρόπος σου για να επουλώσεις το τραύμα και να κατανόησεις τι έγινε.

Καρκίνος

Σαν κλασσικό ζώδιο του νερού, τα συναισθήματά σου κινούνται, όπως οι παλίρροιες της θάλασσας. Αυτό σημαίνει ότι βγαίνεις κάθε βράδυ για κοκτέιλ με τις φίλες σου (αφού πέρασες μερικές μέρες στο κρεβάτι σου κλαίγοντας κάτω από το πάπλωμα).

Λέων

Η αποτελεσματική θεραπεία είναι η φίλη σου. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να το τερματίσεις κλαίγοντας στην αγκαλιά της αλλά έχεις έναν τρόπο να το ξεπεράσεις. Φύλαξε τα λεφτά σου και αγόρασε στον εαυτό σου κάτι ακριβό για να επουλώσεις το τραύμα της καρδιάς σου. Αξίζεις ένα δώρο από τον μεγαλύτερο οπαδό σου. Τον εαυτό σου.

Παρθένος

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείς να θεραπεύσεις την καρδιά σου είναι με επιπλέον αυτο-φροντίδα. Περιποιήσου τον εαυτό σου με ένα σπα, ένα μασάζ, με γιόγκα, ότι χρειάζεται για να αποτοξινωθείς από τον πρώην σου.

Ζυγός

Είναι πραγματικότητα: Δεν δίνεις ποτέ στον εαυτό σου χρόνο να αισθανθείς πραγματική θλίψη, διότι προχωράς τόσο γρήγορα. Ίσως έχεις ήδη στα υπ’όψιν ένα άλλο πιθανό έρωτα. Απλά βεβαιώσου ότι είναι αυτό που θέλεις.

Αυτό το διάβασες; Πας για ψώνια ή αγοράζεις με delivery; Ένας γιατρός σου δείχνει πώς να αδειάσεις τις σακούλες στο σπίτι με ασφάλεια [video]

Σκορπιός

Είσαι πολύ συναισθηματική και μόνο η θεραπεία της συζήτησης θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πού η σχέση πήγε στραβά και να σου δώσει μια εικόνα για το πώς να προχωρήσεις. Σύντομα, θα αρχίσεις να βγαίνεις με μια καινούργια, καλύτερη έκδοση των πρώην σου που θα είναι συνδυασμός όλων των καλών στοιχείων και κανενός από τα κακά.

Τοξότης

Λοιπόν, δεν ασχολείσαι με το παρελθόν ... κάτι που κάνει απλούς τους χωρισμούς. Θα προχωρήσεις μπροστά και δεν θα κοιτάξεις πίσω ξανά. Προχώρησε στην προσωπική σου ανάπτυξη, δοκιμάζοντας νέα χόμπι (μήπως τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσεις την προπόνηση για έναν μαραθώνιο;), ταξιδεύεις και συναντάς νέους ανθρώπους.

Αιγόκερως

Μετά από έναν χωρισμό, σου αρέσει να κάνεις ένα time out από τα ραντεβού και να εστιάζεις στον εαυτό σου. Ως απόσπαση της προσοχής από την πονεμένη καρδιά σου, βάζεις όλη την ενέργειά σου στην καριέρα σου. Όταν διαπιστώσεις αυτήν την πρόοδο, θα μπορέσεις να ευχαριστήσεις στο μυαλό σου τον πρώην σου (αλλά δεν θα τον αγγίξεις πραγματικά).

Υδροχόος

Όταν τελειώσει μια σχέση, για σένα είναι οριστικό. Θα μπλοκάρεις τον πρώην σου από το τηλέφωνό σου, τα social media και τη ζωή σου. Ποτέ δεν θα αφήσεις τον εαυτό σου να τον σκεφτεί ξανά. Αν τον ξαναδείς, θα κάνεις σαν να μην τον ξέρεις.

Ιχθείς

Όταν είσαι σε αμφιβολία, γίνεσαι μυστικιστική. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνεις τα ταρώ, την αστρολογία ή την ψυχική ανάγνωση για να δεις καθαρά το παρελθόν και το μέλλον. Γνωρίζοντας ότι θα βρεις ξανά την αγάπη, θα σου δώσει την εμπιστοσύνη να προχωρήσεις με μια νέα σχέση.