Γεννήθηκες τον Απρίλιο; Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους είσαι ξεχωριστή

02.04.2020
Γεννήθηκες τον Απρίλιο; Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους είσαι ξεχωριστή
Mπορεί να περνάμε μια περίοδο κοινωνικής αποστασιοποίησης αλλά υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να χαρούμε τον Απρίλιο: ο καιρός είναι πιο ζεστός, οι μέρες μεγαλώνουν και έρχεται το Πάσχα. Και ακόμα και αν δεν μπορέσουμε να το γιορτάσουμε στην εξοχή, θα το χαρούμε με την οικογένεια μας στο σπίτι μας. Ο Απρίλιος είναι ο πρώτος πλήρης μήνας της άνοιξης και σε κανονικές συνθήκες είναι γεμάτος αισιοδοξία και ευθυμία. Και ίσως αυτό εξηγεί τις έρευνες που δείχνουν ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Απρίλιο, είναι πιο υγιείς από τους συνομηλίκους τους και επίσης πιο αισιόδοξοι. Διακρίνονται σε πολλές δουλειές και έχουν επιτυχημένο γάμο. Συνολικά, τα περισσότερα πράγματα που συμβαίνουν γύρω από αυτούς τους Κριούς και τους Ταύρους είναι θετικά. Δες παρακάτω, όλα αυτά που κάνουν έναν άνθρωπο που γεννήθηκε τον Απρίλιο να είναι ξεχωριστός.

Είναι είτε Κριός είτε Ταύρος

Ο Κριός γιορτάζει τα γενέθλιά του μεταξύ της 1ης Απριλίου και της 19ης Απριλίου, ενώ αυτός που γεννήθηκε μεταξύ 20 Απριλίου και 30 Απριλίου, είναι Ταύρος. Ο Κριός θεωρείται συνήθως φιλόδοξος ηγέτης, ενώ οι Ταύροι είναι επιτυχημένοι άνθρωποι που απολαμβάνουν τις πολυτέλειες της ζωής.

Εάν κάποιος παντρεύεται τον Απρίλιο, είναι πιθανόν να έχει έναν καλό γάμο

Όσοι γεννιούνται τον Απρίλιο και πιστεύουν στην αστρολογία ενδέχεται να θέλουν να σχεδιάσουν έναν γάμο γύρω από τα γενέθλιά τους. Σύμφωνα με τους συγγραφείς του Love Zodiac, οι άνθρωποι που παντρεύονται στην εποχή του Κριού (μεταξύ 1 Απριλίου και 19 Απριλίου) είναι πιθανό να περάσουν καλά στη ζωή τους και να έχουν ένα γάμο γεμάτο με αυθορμητισμό. Εάν παντρευτείς κατά τις τελευταίες 10 ημέρες του Απριλίου, είναι πιθανό να έχεις ένα πολύ σταθερό γάμο και έναν δεσμό που θα απολαύσει τα καλύτερα πράγματα στη ζωή.

Δες και αυτό: Είσαι Κριός; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο

Είναι επιτυχημένοι σε πολλά επαγγέλματα

Αν και οι άνθρωποι που γεννιούνται σε άλλους μήνες συχνά τείνουν προς κάποιες επιλεκτικές σταδιοδρομίες, αυτό δεν συμβαίνει για αυτούς που γεννιούνται τον Απρίλιο. Σύμφωνα με μελέτη του Γραφείου Εθνικών Στατιστικών του Ηνωμένου Βασιλείου, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Απρίλιο, βρίσκουν επιτυχία σε πολλούς διαφορετικούς τύπους σταδιοδρομίας.

Ανεξάρτητα από το επάγγελμα που επιλέγουν, κατευθύνονται ολοταχώς προς την κορυφή

Μια μελέτη σε 375 εταιρείες διαπίστωσε ότι οι γενικοί διευθυντές ήταν πιθανότερο να έχουν γεννηθεί τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Ενώ ο Μάρτιος είχε ένα μικρό πλεονέκτημα, περίπου το 10% των διευθυντικών στελεχών είχαν γεννηθεί τον Απρίλιο. (Τα καλοκαιρινά μωρά είχαν τους λιγότερους αριθμούς σε CEOs.)

Αυτό το διάβσες; Είσαι Ταύρος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Είναι ένας... αστείος μήνας για να γεννηθείς

Φυσικά, όλοι γνωρίζουν ότι η 1η Απριλίου είναι η ημέρα της φάρσας. Αλλά και ολόκληρος ο μήνας γιορτάζει πραγματικά την κωμωδία. Ο Απρίλιος είναι ο Εθνικός Μήνας Χιούμορ στις ΗΠΑ, ένας θεσμός ο οποίος δημιουργήθηκε για να μοιραστεί τη «θεραπευτική αξία του χιούμορ».

Είναι γενικά πιο αισιόδοξοι

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο, βαθμολογούνται ψηλά σε αυτό που ονομάζεται κλίμακας υπερθυμίας, σύμφωνα με Βρετανούς ερευνητές. Η υπερθυμία είναι ο επιστημονικός όρος για τη γενική αισιοδοξία, έτσι τα παιδιά του Απριλίου είναι πιθανό να βλέπουν πάντα το ποτήρι ως μισογεμάτο.