Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους - Δες πώς επηρεάζει όλα τα ζώδια

07.04.2020
Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους - Δες πώς επηρεάζει όλα τα ζώδια
Σε άλλα νέα, την εποχή της καραντίνας, έχουμε και κίνηση στ' άστρα! Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, του ρομαντισμού και της αρμονίας, έχει εισέλθει από τις 3 Απριλίου στους εξαιρετικά "περίεργους" Διδύμους που έχουν ως κυβερνώντα πλανήτη τον Ερμή. Στους Διδύμους αρέσει να συνομιλούν, να πειραματίζονται και να εξερευνούν, γι 'αυτό η διαμετακόμιση έχει να κάνει με το να δώσεις στην ερωτική ζωή σου μια ενεργειακή ώθηση με περιέργεια, φλερτ και παιχνίδι. Αν γνωρίζεις έναν Δίδυμο, τότε ξέρεις: Είναι στα πάνω του. Και για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό δεν είναι πάντα κακό. Δεν υπάρχει πάρτι σαν αυτά που κάνει ο Δίδυμος. Εν πάση περιπτώσει, μπορούμε όλες να αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτήν την ενέργεια, λένε οι ειδικοί.

Ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, γίνεσαι πιο δημιουργική. Διαβάζεις μερικά νέα βιβλία και άρθρα, γράφεις στο ημερολόγιό σου και ανεβάζεις στα social τα πιο σαρκαστικά σχόλια σου. Κανείς δεν εκτιμά μια καλά εκφρασμένη πρόταση όσο ένας Δίδυμος. Και μπορεί να σου στείλει κάτι στο Messenger. Γιατί όχι;

Εάν είσαι σε μονογαμική σχέση, δοκίμασε το sexting, τις «βρώμικες» κουβέντες, ή απλώς το καλό παλιομοδίτικο φλερτ. Αν είσαι single, προσπάθησε να ξεχάσεις ότι έχεις έναν συγκεκριμένο «τύπο» και επέκτεινε τους ορίζοντες των ορίων των ραντεβού σου. Εμπιστεύσου την περιέργεια σου, συνάντησε νέους ανθρώπους και ρώτησε τους πράγματα για τη ζωή τους. Η ενέργεια των Δίδυμων αγαπά να μαθαίνει, να παίζει και να μεγαλώνει.

Διάβασε και αυτό: Ο Απρίλιος θα είναι ο πιο ρομαντικός μήνας της χρονιάς για αυτά τα 3 ζώδια - Ναι, ναι και εν μέσω καραντίνας!

Μην αρνηθείς μια συνομιλία με μια νέα γνωριμία μέσω zoom ή άλλων εφαρμογών. Η Αφροδίτη θέλει να γίνεις κοινωνική, να μιλήσεις με κόσμο και να δικτυωθείς. Μέχρι το τέλος της παραμονής της Αφροδίτης στους Διδύμους, ποιος ξέρει; Ίσως δημιουργήσεις πολλούς νέους φίλους, να επεκτείνεις το λεξιλόγιό σου και να βελτιώσεις τις ικανότητες σου στο φλερτ.