Γιατί θα πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία στο... απέναντι ζώδιο

03.10.2019
Γιατί θα πρέπει να δώσεις μια ευκαιρία στο... απέναντι ζώδιο
Λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Εάν έχεις κάνει σχέση με το πολικά αντίθετο ζώδιο, ξέρεις ότι χρειάζεται δουλειά για να λειτουργήσει. Τι ακριβώς, όμως είναι τα αντίθετα ζώδια; Ας ξεκινήσουμε από βασικές πληροφορίες. Ο ζωδιακός κύκλος ενέχει κοσμικά ζεύγη που ονομάζονται πολικότητες. Πρόκειται για δύο ζώδια που βρίσκονται ακριβώς απέναντι στον ελλειπτικό και απέχουν έξι ζώδια μακριά το ένα από το άλλο (όπως ο Κριός, το πρώτο ζώδιο στο ζωδιακό κύκλo και ο Ζυγός, το έβδομο). Προκύπτει λοιπόν, οτι είτε πρόκειται για μια επική φιλία, έναν θυελλώδη γάμο, είτε για μια καυτή νύχτα, υπάρχει πάντα ένα vibe στα αντίθετα ζώδια. Διαβάστε παρακάτω τι μπορεί να γίνει όταν συναντηθούν δύο αντίθετα ζώδια, σύμφωνα με την Emmalea Russo του Cosmopolitan.

Κριός+ Ζυγός

Αυτό το δίδυμο διαταράσσει τη λεπτή ισορροπία μεταξύ του εαυτού μας και των άλλων. Ο Κριός είναι το φλογερό, παρορμητικό αστέρι (με κυβερνήτη τον Άρη), ενώ ο Ζυγός προτιμά να είναι μέρος μιας ομάδας. Ο Κριός κλονίζει τα πράγματα, ενώ ο Ζυγός φρικάρει με τα πρώτα σημάδια σύγκρουσης. Βέλτιστο σενάριο; Ο Ζυγός διδάσκει τον Κριό πώς να χαλαρώσει, ενώ ο Κριός διδάσκει στο Ζυγό την ικανοποίηση του να βρίσκεται κανείς στο προσκήνιο.

Tαύρος+Σκορπιός

Ο Ταύρος και ο Σκορπιός είναι το ζευγάρι που είναι πιο πιθανό να ζει για την επίδειξη, καθώς και οι δύο είναι γνωστοί για την εστίασή τους στις αξίες και τα χρήματα. Ο Ταύρος, που κυριαρχείται από την Αφροδίτη, εστιάζει σε όλα τα γήινα εδέσματα και ο Σκορπιός (ο οποίος κυριαρχείται από τον Πλούτωνα, θεό του κάτω κόσμου) λατρεύει τις εξερευνήσεις στη σφαίρα του υλικού. Με διαφορετικούς τρόπους, ο καθένας στρογγυλεύει και εμπλουτίζει σημαντικά τη ζωή του άλλου. Ο Ταύρος μπορεί να προσφέρει στον Σκορπιό πολλή ευχαρίστηση και προσγείωση (στο υπνοδωμάτιο και τα οικονομικά) ενώ ο Σκορπιός παροτρύνει τον Ταύρο να εξερευνήσει το άγριο άγνωστο (και να ανοίξει λίγο περισσότερο το πορτοφόλι).

Δίδυμοι + Τοξότης

Ως παγκόσμιοι ταξιδιώτες του κόσμου, ο Δίδυμος και ο Τοξότης είναι και οι δύο εξαιρετικά περίεργοι ο ένας για τον άλλον. Ο πνευματώδης Δίδυμος επικεντρώνεται στις λεπτομέρειες ενώ ο περιπετειώδης Τοξότης (που κυβερνάται από τον επεκτατικό Δία) επικεντρώνεται στη μεγάλη εικόνα. Μαζί, είναι πρακτικά ασταμάτητοι.

Καρκίνος+Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως, ο οποίος κυριαρχείται από τον Κρόνο, του αρέσει η λογική και ξέρει πώς να δουλεύει, να δουλεύει, να δουλεύει και να δουλεύει, ενώ ο Καρκίνος που κυριαρχείται από τη Σελήνη επιπλέει σε πιο διαισθητικά νερά. Οι καριέρες υψηλού προφίλ και ένα άνετο σπίτι είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του διδύμου. Η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William είναι σύζευξη Αιγόκερω-Καρκίνου και ζουν σε ένα παλάτι....

Λέων+Υδροχόος

Αυτοί οι δυο γνωρίζουν πώς να τα βρούνε. Ο Λέων σκαρφαλώνει στην κοινωνική σκάλα ενώ ο Υδροχόος προτιμά τους δρόμους, τις διαδηλώσεις και κυριολεκτικά ζει σε μια κοινότητα. Μαζί θα πάνε σε όλες τις παραστάσεις μπαλέτων στην πόλη, θα αναζητήσουν τα vegan εστιατόρια και θα είναι περιζήτητοι προσκεκλημένοι σε εκδηλώσεις.

Παρθένος+Ιχθείς

Η Παρθένος και ο Ιχθύς θέλουν να υπηρετούν τους άλλους, αλλά οι προσεγγίσεις τους είναι διαφορετικές. Η Παρθένος διδάσκει τον Ιχθύ για τους τρόπους ορθής συμπεριφοράς και για τα πρωτόκολλα ευεξίας, ενώ ο Ιχθύς προτείνει ευγενικά στην Παρθένο να αφήσει τα μαλλιά της κάτω, να δοκιμάσει μια πνευματική απόδραση και να έχει μεγαλύτερα όνειρα μερικές φορές.