Τα 3 ζώδια που έχουν την καλύτερη ερωτική ζωή στην περίοδο του Ζυγού

01.10.2019
Τα 3 ζώδια που έχουν την καλύτερη ερωτική ζωή στην περίοδο του Ζυγού
Η περίοδος του Ζυγού έχει ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 21 Οκτωβρίου. Ο χειμώνας θα είναι σύντομα εδώ και η θερμοκρασία θα αρχίσει να κατεβαίνει, οπότε είναι καιρός για ζεστές αγκαλιές! Είναι πάντα ωραίο να έχουμε κάποιον να κρατάμε και να αγαπάμε στους χειμερινούς μήνες. Η περίοδος του Ζυγού είναι υπέροχη για τη δημιουργία καινούργιων σχέσεων, οπότε διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 3 ζώδια που θα είναι περισσότερο τυχερά στην αγάπη, σύμφωνα με την Lauren Margolis του Your Tango.

Δίδυμοι

Η περίοδος του Ζυγού θα είναι ένας χρόνος διασκέδασης για εσένα, Δίδυμε! Θα βρεις μπροστά σου μια σειρά από ιδανικές ευκαιρίες για φλερτ. Εάν μάλιστα βρίσκεσαι ήδη σε περίοδο νυχτερινών εξόδων και ραντεβού με ενδιαφέρον, τότε αυτή είναι μια σούπερ εποχή για εσένα.

Η προσωπικότητά σου θα κάνει κλικ σε πολλούς καταπληκτικούς ανθρώπους, αλλά μην περιμένεις τίποτα μακροπρόθεσμα τώρα. Φύλαξε τα για την περίοδο του Τοξότη.

Η περίοδος του Ζυγού για σένα είναι ιδανική για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και απλά να δεις πού μπορεί να οδηγήσει. Μπορείς ακόμη και να την καλύψεις με παλιούς εραστές. Μην εκπλαγείς αν ανακαλύψεις ότι η σπίθα παραμένει.

Ζυγός

Ζυγέ, είναι η ώρα σου να λάμψεις! Αυτή η περίοδος είναι μόνο για εσένα, γι 'αυτό κάντην μεγαλύτερη. Μια εποχή αγάπης είναι μπροστά σου. Για την εποχή των γενεθλίων σου, το μόνο που θέλεις είναι μια καλή στιγμή και θα την έχεις.

Αυτή είναι μια περίοδος για να εξερευνήσεις τις σχέσεις και να μάθεις να τις παίρνεις λιγότερο σοβαρά μερικές φορές. Για παράδειγμα, δοκίμασε ιδέες ραντεβού που δεν είχες επιχειρήσει ποτέ πριν και ξεπέρασε όλες τις κανονικές πιέσεις μιας σχέσης! Υπάρχουν πολλές ημερομηνίες για δείπνο και ακριβό κρασί μπροστά σου.

Υδροχόος

Ο επόμενος εραστής σου θα σε εντυπωσιάσει με το μυαλό του μέσα σε αυτήν την περίοδο! Θα έχετε πολλά κοινά, αλλά και πολλές διαφορές που θα σας επιτρέψουν να μάθετε νέα πράγματα. Η νέα σου αγάπη θα έχει τη δυνατότητα να σε διδάξει πολλά και θα νιώσεις σαν να σε κάνει πιο καλλιεργημένη.

Είναι πιο πιθανό να συναντήσεις αυτό το άτομο κάπου πιο ιδιαίτερα όπως μια βιβλιοθήκη ή ένα μουσείο. Είναι επίσης πιθανό να συναντηθείς κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, γι 'αυτό φύγε για ένα Σαββατοκύριακο!

Ένας ξένος εραστής θα μπορούσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου ενώ βρίσκεσαι στο εξωτερικό!