8 τρόποι για ενεργειακό αδυνάτισμα & αποτοξίνωση

11.08.2014
Συνδύασε την καλή διατροφή με τις αποτοξινωτικές και χαλαρωτικές ιδιότητες των κρυστάλλων και απαραίτητες ασκήσεις γιόγκα, αφύπνισε το μεταβολισμό σου και απόκτησε υγιές σώμα και πνεύμα.

Κρυσταλλοθεραπεία: Οι λίθοι προσφέρουν αρμονία και ισορροπία, στηρίζουν την προσπάθεια για απώλεια βάρους, ενισχύουν τη θέληση και ενεργοποιούν το μεταβολισμό.

Φεγγαρόπετρα: Εχει αποτοξινωτικές ιδιότητες και θεωρείται κορυφαίο φυλαχτό ομορφιάς, συνδέεται με το τσάκρα του λαιμού, του τρίτου ματιού και της κορυφής.

Αντιστοιχεί στα Ζώδια: Δίδυμοι, Καρκίνος, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός, Υδροχόος, Ιχθύες.

Ροδονίτης: Προστατεύει από την εμμονή με το φαγητό, συνδέεται με το τσάκρα της καρδιάς. Αντιστοιχεί στα ζώδια: Κριός, Ταύρος, Λέων, Καρκίνος, Τοξότης.

Ροζ χαλαζίας: Συμβάλλει στην ψυχολογική ευστάθεια και στην αποβολή των τοξινών του οργανισμού. Συνδέεται με το τσάκρα της καρδιάς.

Αντιστοιχεί στα ζώδια: Ταύρος, Καρκίνος, Ζυγός.

Λαμπραδορίτης: Ρυθμίζει το μεταβολισμό και αυξάνει την αυτοπεποίθηση. Συνδέεται με το τσάκρα του ιερού οστού και του ηλιακού πλέγματος.

Αντιστοιχεί στα Ζώδια: Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος, Ιχθύες.

Τιρκουάζ: Εχει αποτοξινωτική δράση, τονώνει το σώμα και χαρίζει ηρεμία και χαλάρωση. Συνδέεται με το τσάκρα του λαιμού.

Αντιστοιχεί στα ζώδια: Δίδυμοι, Λέων, Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος, Ιχθύες.

Τοπάζι: Ρυθμίζει το μεταβολισμό, βοηθώντας έτσι στην απώλεια βάρους. Συνδέεται με το τσάκρα του λαιμού.

Αντιστοιχεί στα ζώδια: Κριός, Ταύρος, Παρθένος, Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος, Ιχθύες.

Λάπις λαζούλι: Βοηθάει στη διαχείριση του άγχους και του εκνευρισμού, αλλά και στον έλεγχο της όρεξης. Αντιστοιχεί στο τσάκρα του λαιμού και του τρίτου ματιού.

Αντιστοιχεί στα ζώδια: Ταύρος, Παρθένος, Ζυγός, Τοξότης, Ιχθύες.

Εφαρμογή: Τοποθέτησε τους κρυστάλλους στα κατάλληλα τσάκρα ή κάνε τους κόσμημα (δαχτυλίδι, μενταγιόν ή βραχιόλι που είναι και πιο εύκολο). Μπορείς επίσης να τους έχεις στην τσέπη σου, μέσα σε μια δερμάτινη θήκη. Μην ξεχνιέσαι η δίαιτα και η γυμναστική είναι απαραίτητα για να δεις αποτέλεσμα αλλά και με την βοήθεια των κρυστάλλων η προσπάθεια σου θα έχει αποτέλεσμα!

Από τη Νέλλα Νοβάρη