Η Adriana Lima έγινε 43. Το μυστικό της για τέλεια σιλουέτα

Η Adriana Lima έγινε 43. Το μυστικό της για τέλεια σιλουέτα
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Αν θες στα 43 σου να είσαι σαν την Adriana Lima ακολούθησε το μυστικό της!

Πριν από λίγες ημέρες η Adriana Lima, το μοντέλο από τη Βραζιλία, έκλεισε τα 43 και εμείς αναρωτηθήκαμε ποιο είναι το μυστικό γι’ αυτή τι καλλίγραμμη σιλουέτα που διατηρεί. Η απάντηση κρύβεται στη γυμναστική!

Η μητέρα τριών παιδιών τα καταφέρνει όλα, ήταν ένας Άγγελος της Victoria's Secret για περισσότερο από μια δεκαετία, αγαπημένη του high fashion runway, πρέσβειρα της FIFA, και, πολύ πρόσφατα, έκανε δημόσια εμφάνιση ούσα έγκυος και με υπέροχο στυλ στο κόκκινο χαλί των Καννών. Είναι επίσης μία από τις πολλές celebrities που εκπαιδεύονται και προπονούνται από τον κορυφαίο fitness guru Kirk Meyers (είναι επίσης ο προπονητής της Taylor Swift, Jasmine Tookes και Romee Strijd, μεταξύ άλλων), ιδρυτή του Dogpound Gym.

Έτσι διατηρείται fit η Adriana Lima

Η Lima και ο Myers έχουν ταξιδέψει και κάνει προπονήσεις σε όλο τον κόσμο μαζί, σκέψου απλά τη Σαγκάη, το Παρίσι, τις Κάννες, το Μαϊάμι, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Μεξικό. «Είναι μια πραγματική μαχήτρια και όλα τα μοντέλα την κοιτάζουν και αντλούν έμπνευση από αυτή», λέει ο Myers στο Vogue για την απίστευτη δυναμικότητα της Lima.

{https://www.instagram.com/p/BZUw7GElTzU/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6db6edef-bd8e-43bd-beac-b2dcbfa82aa0}

«Ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα μοντέλα για τις πιο σκληρές προπονήσεις και όλες οι άλλες Άγγελοι της Victoria's Secret και τα μοντέλα μιλούν εξαιρετικά για εκείνη και την θαυμάζουν.»

{https://www.instagram.com/reel/CtUKKuCK2m3/?utm_source=ig_embed&ig_rid=58a514ed-8970-40d2-995a-237fd2e44452}

Στο Instagram, ο Myers έχει μοιραστεί βίντεο της Lima να ολοκληρώνει εξαντλητικές ασκήσεις με «battle ropes», πυγμαχία, σχοινάκι και άλλα. Η Andriana Lima κάνει τις πιο έντονες προπονήσεις να φαίνονται ευχάριστες. «Δεν θα καταλάβαινες ποτέ ότι είναι διάσημη αν δεν το ήξερες. Είναι εξαιρετικά προσγειωμένη και ευγενική, έχει την πιο μεγάλη καρδιά και, ίσως το πιο σημαντικό, είναι μια καταπληκτική μητέρα και άνθρωπος».

Τελευταία τροποποίηση στις 18.06.2024 - 13:17