Η απόλυτη τροφή ομορφιάς

29.03.2018
Η απόλυτη τροφή ομορφιάς
Σίγουρα, δεν υπάρχει λάθος τρόπος για να φας ένα αβοκάντο.

Ορισμένοι το θέλουν ωμό και χωρίς γαρνιτούρες, άλλοι χρειάζονται ένα ράντισμα από ελαιόλαδο και λίγο αλάτι και άλλοι μάλιστα λένε ότι το ψιλοκόβουν, μαζί με μερικά άλλα λαχανικά.

Αλλά αν φυσικά αναρωτιέσαι αν υπάρχει ένας σωστός τρόπος να απολαύσεις ένα αβοκάντο θα σου πω πως ο διατροφολόγος Candice Kumai είπε στους συμμετέχοντες μιας έρευνας από τις νυχτερινές μαγειρικές του διαδηλώσεις ότι τρώει τρία αβοκάντο την ημέρα και ότι έχει τον πιο νόστιμο τρόπο να το κάνει ... "Απλά κόψε το αβοκάντο στη μέση και πρόσθεσε λιγη σάλτσας σόγιας μαζί με μερικές σταγόνες λεμονιού" λέει ο ίδιος. Επιπλέον πρόσθεσε πως αυτό είναι η τέλεια τροφή για το δέρμα αφού το ενυδατώνει χάρις τα λιπαρά του αβοκάντο και τις θετικές ουσίες του λεμονιού. Το μυστικό λοιπόν για λαμπερό δέρμα είναι πραγματικά αυτό που υπάρχει μέσα στο πιάτο μας. Εάν προσπαθείς να αποφύγεις το αλάτι και είσαι φοβισμένη ότι η σάλτσα σόγιας έχει αρκετό, σημειώσε πρώτα ότι θα χρειαστείς μόνο ελάχιστες σταγόνες. Επίσης μπορείς να επιλέξεις τις συσκευασίες με σάλτσα σόγιας που είναι πιο light από την κανονική, ώστε να μην πάρεις πάρα πολύ από αυτή την αλμυρή γεύση. . Εκτός από όλα τα υγιή λίπη που έχει να σου προσφέρει το αβοκάντο, σου χαιρετίζει οφέλη που έχουν μεγάλη σημασία για το δέρμα σου, τα μαλλιά και τα νύχια σου. Μπόρεις άνετα να αποκαλείς τα αβοκάντο ως "το απόλυτο φαγητό ομορφιάς". Οι διατροφολόγοι πιστεύεουν ακράδαντα ότι τα προϊόντα ομορφιάς που είνα το μυστικό για την τέλεια εμφάνιση και το υγιές δέρμα βρίσκονται όλα στις τροφές που λαμβάνουμε καθημερινά.

Άλλωστε δεν είναι τυχαία η έκφραση του ''είσαι ο,τι τρως''. Σε αυτή την περίπτωση, τα αντιοξειδωτικά και τα ωμέγα-3 μέσα στα φρούτα σε σχήμα αχλαδιού όπως είναι και το αβοκάντο φέρνουν την υγιή λάμψη και κρατούν το δέρμα ζωντανό και απαλό...