Πονηρό θηλυκό: 5 αλήθειες που μπορείς να του κρύψεις

30.10.2013
Η ειλικρίνεια είναι το παν σε μια σχέση! Αλήθεια! Έλα όμως που κάποιες φορές μπορείς να το πεις το ψεματάκι σου ή ακόμα και να αποκρύψεις την αλήθεια-μισό ψέμα δηλαδή! Τα ψέματα που επιβραβεύουμε είναι λίγα και μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ιδού!

1. Από το κρεβάτι σου πέρασαν πολλοί:

Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να μιλήσεις για τους ερωτικούς συντρόφους και να κάνεις και επεξηγήσεις για το πόσες φορές πήγες με τον ένα, πόσα one night stand έχεις κάνει και πόσο καλές ήταν οι επιδόσεις των παρτενέρ.

Στην ερώτηση που αφορά στο δικό σου μαγικό αριθμό, να τηρήσεις σιγή ιχθύος γιατί όσο κουλ κι αν είναι ο καλός σου, αν ξεκινήσεις να απαριθμείς ονόματα χωρίς σταματημό, θα τον χάσεις.

2. Έχεις απατήσει όλες τις προηγούμενες σχέσεις σου:

Ο μόνος άπιστος που μπορεί να συγχωρεθεί είναι ο βιβλικός άπιστος Θωμάς. Κατά τα άλλα, οι κρίσεις ειλικρίνειας που αφορούν στον τρόπο που απίστησες κατά όλων των προηγούμενων συντρόφων σου, μόνο με άγχος θα τον φορτώσουν. Μια φορά άπιστη, πάντα άπιστη μπορεί να σκεφτεί ο αγαπημένος σου!

3. Να μωρέ, έχω κάνει πλαστικές:

Αν δεν δουλεύεις στην τιβί και η πλαστική σου δεν αφορά κάτι πολύ σοβαρό, καλύτερα να το σκεφτείς διπλά προτού του δείξεις φωτογραφίες με την στραβή σου μύτη που αναγκάστηκες να διορθώσεις για να μην σε φωνάζουν κοράκι.

Ναι, τη δικαιολογία με το διάφραγμα που σε εμπόδιζε να αναπνέεις σωστά, κανείς δεν θα την πιστέψει αλλά και οι λεπτομέρειες για την πλαστική στο στήθος δεν θα τον κάνει να νιώσει καλύτερα.

4. Κανείς δεν σου είπε σ'αγαπώ!

Όλη η λογική της ερωτικής εξομολόγησης στηρίζεται στα λόγια που νιώθετε και ανταλλάσσετε οι δυο σας. Αν εσύ δεν έχεις ακούσει ποτέ το ''σ'αγαπώ'' αλλά το έχεις πει χαλαρά όπου μπορούσες, δεν είναι μια διαδικασία που ο καλός σου πρέπει να γνωρίζει.

Με τη λογική, πως το να σου πει λόγια αγάπης είναι και για εκείνον κάτι δύσκολο και δεν θέλει να γνωρίζει πως την ίδια εκείνη στιγμή, σκέφτεσαι τι έκανε και τι δεν έκανε (είπε/ένιωσε) ένας πρώην σου.

5. Έχεις μιλήσει στους δικούς σου (όλη την οικογένεια για εκείνον)

Η πίεση που θα νιώσει από το ανακοινωθέν και μόνο, μπορεί να τον λυγίσει. Εντάξει, εσύ έχεις την τέλεια σχέση με τη μαμά και το μπαμπά και φροντίζεις πάντα τους ενημερώνεις για τους δεσμούς σου.

Αυτό δεν σημαίνει πως εκείνος είναι έτοιμος να κάνει παρέα με τον μπαμπά σου από την πρώτη ημέρα, ούτε και θα κατανοήσει πως τον γνωρίζει όλο το σόι ενώ βγαίνετε μόνο μερικές εβδομάδες.

Κατερίνα Πατούλια