Τα terracotta blushes είναι trend - Τα αγαπημένα μιας beauty editor

Τα terracotta blushes είναι trend - Τα αγαπημένα μιας beauty editor
ΠΗΓΗ:@ eden_chanel
Η αγαπημένη μου τάση και πάλι στο προσκήνιο.

Αν παρακολουθείς την κοινότητα του beauty TikTok τους τελευταίους μήνες, σίγουρα θα έχεις καταλάβει ότι η terracotta είναι η απόλυτη απόχρωση για τα μάγουλα αυτή την εποχή. Αν και οι ζεστοί τόνοι ρουζ επιστρέφουν κάθε φθινόπωρο, τα terracotta blushes έχουν κυριαρχήσει στο διαδίκτυο από το καλοκαίρι και πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι εντυπωσιασμένη από το πόσο ευέλικτη μπορεί να είναι αυτή η απόχρωση. Αν νομίζεις ότι θα μοιάζει με μια πορτοκαλί γραμμή στα μάγουλά σου, ξανά σκέψου το. Η απόχρωση αυτή προσφέρει μια υπέροχη, φυσική ζεστασιά στο πρόσωπο.

Καθώς αλλάζουν οι εποχές και χάνουμε σιγά σιγά τη λαμπερή καλοκαιρινή μας όψη (αντίο στα ηλιοκαμένα μάγουλά μου), δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τώρα για να αποκτήσεις ένα ρουζ σε απόχρωση terracotta και να το εντάξεις στη ρουτίνα μακιγιάζ σου.

Είτε είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις για πρώτη φορά το terracotta blush, είτε ψάχνεις για ένα καινούργιο για να προσθέσεις στη συλλογή σου, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα διαθέσιμα blushes που θα σου δώσουν αυτή την fake ηλιοκαμένη λάμψη που χρειαζόμαστε, καθώς η φυσική του καλοκαιριού σιγα-σιγά αρχίζει να ξεθωριάζει. Από κρεμώδες μέχρι πούδρα και putty, αυτά είναι τα terracotta blushes που θα φοράμε στα μάγουλά μας για πολύ καιρό ακόμα.

Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush in ‘Love’
Nars Powder Blush in ‘Savage’

Patrick Ta Crème & Powder Blush Duo in ‘She’s Baked’

blush 31257

YVES SAINT LAURENT MAKE ME BLUSH LIQUID BLUSH: 37 Peachy Nude

mac 50276

M·A·C Glow Play Cushiony Blush: Pinch of Marrakesh

Τελευταία τροποποίηση στις 19.09.2024 - 15:54