Survivor: Οι εκπλήξεις συνεχίζονται με την Εκατερίνα να δέχεται «επισκέψεις» στο νησί της εξορίας

18.09.2024
Survivor: Οι εκπλήξεις συνεχίζονται με την Εκατερίνα να δέχεται «επισκέψεις» στο νησί της εξορίας
Η μία ανατροπή πίσω από την άλλη στο ολοκαίνουργιο Survivor που αυτή τη σεζόν παίζεται τελείως αλλιώς.

Έτσι αφού είδαμε στην πρεμιέρα την αποχωρήσασα Εκατερίνα Λιντβίνοβα να μην αποχωρεί τελικά –κάτι που όμως κανείς από τους παίκτες δεν γνωρίζει- και να τρώνε οι τύψεις την αρχηγό της ομάδας της Ελένη Κατσάρα που δεν της άναψε τη δάδα, πλέον βλέπουμε και τη δική της ζωή στο μέρος που βρίσκεται.

Η Εκατερίνα μίλησε για την πικρία της αλλά και τη συγγνώμη που της είπε η Ελένη γκρινιάζοντας και λίγο για τους συμπαίκτες που την ψήφισαν –οι οποίοι στα δικά τους βίντεο λένε ότι η ομάδα δυνάμωσε με την απουσία της- ξαφνικά είδα να ξεπροβάλουν μπροστά της εκεί στο πουθενά νέοι παίκτες.

Ποιοι είναι οι παίκτες που είδαμε; Ο λόγος για τον Κύπριο Βλαδίμηρο Σιήκκη, την 22χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια fitness Χριστιάνα Γρηγοράσκου, την προπονήτρια φυσικής αγωγής Μαρία Κερασιώτη, το μοντέλο και αθλήτρια Μαίρη Πετεινάρη και τον δημοσιογράφο από τη Σύρο, Μιχάλη Κονδύλα. Ολοκαίνουργιοι –για τους οποίους επίσης δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι ακόμα.

Οι νέοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί η Εκατερίνα βρισκόταν εκεί μόνη της και όχι σε κάποια από τις ομάδες και έμειναν άφωνοι όταν τους ενημέρωσε για τους νέους κανόνες του παιχνιδιού. Και που είσαι ακόμα...

Τελευταία τροποποίηση στις 18.09.2024 - 02:19