Βίσση, Βανδή, Γαρμπή σε κόντρα για το Φωκά!

16.07.2002
Αγαπημένη μου Εύη, Σε αδιέξοδο βρίσκεται ο γνωστός χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός, καθώς τον διεκδικούν οι τρεις most hot τραγουδίστριες της ελληνικής νύχτας για συνεργασία από τη νέα καλλιτεχνική σεζόν.
&00 Αγαπημένη μου Εύη,


Σε αδιέξοδο βρίσκεται ο γνωστός χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός, καθώς τον διεκδικούν οι τρεις most hot τραγουδίστριες της ελληνικής νύχτας για συνεργασία από τη νέα καλλιτεχνική σεζόν.
Μιλάμε φυσικά για τις "άσπονδες" Αννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, οι οποίες "κατάφεραν" για άλλη μια φορά να έρθουν σε κόντρα, στο χορό της διεκδίκησης μπήκε όμως και άλλη μια άλλη μεγάλη κυρία τη πίστας, η Καιτούλα η Γαρμπή, η οποία όμως θεωρείται αουτσάιντερ.

Οι παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες, φέρνοντας το Φωκά σε πολύ δύσκολη θέση. Το πλεονέκτημα έχει αναμφίβολα η Δέσποινα Βανδή, αφού τα τελευταία χρόνια έχει μόνιμα κοντά της το χορογράφο, ο οποίος την έχει βοηθήσει πολύ με τα εντυπωσιακά χορευτικά που της ετοιμάζει, δίνοντάς της αέρα πραγματικής σόουγούμαν.
Οι φήμες πάντως που κυκλοφόρησαν θέλουν τη Βίσση να απαιτεί από τη διάλυση της συνεργασίας του Φωκά με τη Βανδή και οι κόντρες καλά κρατούν...