Γουινόνα Ράιντερ: Η κλεπτομανής σταρ

23.07.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, Φαίνεται ότι η πίεση της επιτυχίας και της τεράστιας δημοσιότητας αποδείχθηκε βαρύ φορτίο για τη γλυκιά σταρ του Χόλυγουντ, Γουινόνα Ράιντερ. Η όμορφη ηθοποιός, αφού πέρασε από το στάδιο της μελαγχολίας και επανειλημμένως συνελήφθη να έχει στην κατοχή της απαγορευμένα χάπια, επιδόθηκε προσφάτως στην...κλοπή!
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Φαίνεται ότι η πίεση της επιτυχίας και της τεράστιας δημοσιότητας αποδείχθηκε βαρύ φορτίο για τη γλυκιά σταρ του Χόλυγουντ, Γουινόνα Ράιντερ.
Η όμορφη ηθοποιός, αφού πέρασε από το στάδιο της μελαγχολίας και επανειλημμένως συνελήφθη να έχει στην κατοχή της απαγορευμένα χάπια, επιδόθηκε προσφάτως στην...κλοπή!
Από τον περασμένο Δεκέμβριο η Ράιντερ είχε "ξαφρίσει"αρκετά πολυτελή ήδη από μεγάλα πολυκαταστήματα, ώσπου ενοχοποιήθηκε από την κάμερα εμπορικού κέντρου που τη συνέλαβε επί τω έργω.

Στην απολογία της η σταρ ανέφερε ότι πρόκειται να υποδυθεί μια κλεπτομανή και θεώρησε απαραίτητο να.. μπει στο πετσί του ρόλου της, ακολουθώντας και τη συμβουλή του σκηνοθέτη της ταινίας, χωρίς ωστόσο να γίνει πειστική.
Μόλις μαθεύτηκε η σύλληψή της, ιδιοκτήτες και υπάλληλοι πολυτελών ξενοδοχείων, όπου κατά καιρούς είχε μείνει η σταρ, έσπευσαν να δηλώσουν ότι η γλυκιά Γουινόνα φρόντιζε με την αποχώρησή της να παίρνει ως "αναμνηστικά" ακριβά μπουρνούζια, βάζα ή οτιδήποτε άλλο της άρεσε.
Η Ράιντερ αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες για κλοπή και καταστροφή ξένης περιουσίας και εμπορευμάτων, κινδυνεύοντας ακόμα και με φυλάκιση.
Τελικά φαίνεται ότι το να είσαι σέξυ, επιτυχημένη και διάσημη δε σε γλιτώνει από μπελάδες...