Εγκυος η Ανιστον;

27.06.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, ξαναφούντωσαν οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Τζένιφερ Ανιστον. Δεν ήταν να δουν κάποιοι την εν λόγω ηθοποιό να πηγαίνει σε...μασατζίδικο να ξεπιάσει τα κοκαλάκια της κι αμέσως άρχισαν να μιλάνε για εγκυμοσύνη.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ξαναφούντωσαν οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Τζένιφερ Ανιστον. Δεν ήταν να δουν κάποιοι την εν λόγω ηθοποιό να πηγαίνει σε...μασατζίδικο να ξεπιάσει τα κοκαλάκια της κι αμέσως άρχισαν να μιλάνε για εγκυμοσύνη. Την "συνέλαβαν" λένε να κάνει ένα ειδικό πρόγραμμα μασάζ για εγκύους, οι οποίες αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες στους πρώτους μήνες της κυήσεως.

Στο άκουσμα του νέου, πολλοί ήταν εκείνοι που συγκινημένοι, με το μάτι βουρκωμένο έστελναν τα συχαρίκια: "Εύγε στα παιδιά. Τόσο καιρό προσπαθούσαν τα κακόμοιρα για ένα παιδί". Ο Πιτ και η Ανιστον μέχρι στιγμής τηρούν σιγή ιχθύος καθότι οι άνθρωποι βαρέθηκαν να βγαίνουν και να διαψεύδουν κάθε νέο σενάριο εγκυμοσύνης που κυκλοφορεί.

Ωστόσο, κάποιοι επιμένουν πως αυτή τη φορά η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός είναι έγκυος, μια και είδαν τον Μπραντ να βγαίνει από φαρμακείο με το τεστ εγκυμοσύνης ανά χείρας. Τώρα αν ο αθεόφοβος πάνω στη βιασύνη του δεν το έβαλε σε μία σακούλα και το πήρε λες και ήταν πακέτο με τσιγάρα, οπότε έπεσε στην αντίληψη των "λαγωνικών" του Χόλιγουντ, ε τότε δεν αποκλείεται να ισχύουν τα άνωθεν. Πάντως, η Τζένιφερ, προκειμένου να καταφέρει να μείνει έγκυος, έκοψε "μαχαίρι" το τσιγάρο και όποια άλλη κακή συνήθεια είχε.