Έξω η Φραντζέσκα, Αλέξανδρος - Κώστας για τα ευρώ

28.06.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, παρελθόν αποτελεί από το Σπίτι της οδού "ανθρώπου και αγάπης γωνία" - απέναντι από το καφεκοπτείο του Τάκη - η Φραντζέσκα. Η Κύπρια παρόλα τα ταλέντα και τα προσόντα της δεν κατάφερε να πλασαριστεί στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας, όπου θα δώσουν...σκληρή μάχη ο "Ντέλος" και ο "Μοντέλος".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παρελθόν αποτελεί από το Σπίτι της οδού "ανθρώπου και αγάπης γωνία" - απέναντι από το καφεκοπτείο του Τάκη - η Φραντζέσκα. Η Κύπρια παρόλα τα ταλέντα και τα προσόντα της δεν κατάφερε να πλασαριστεί στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας, όπου θα δώσουν...σκληρή μάχη ο "Ντέλος" και ο "Μοντέλος", ήτοι ο Αλέξανδρος και ο Κώστας. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων "βύθισε" σε θλίψη τους αρσενικούς φαν (μαζί και τον Μικρούτσικο) του παιγνιδιού, οι οποίοι τα βράδια που υπολείπονται θα προτιμήσουν να πάνε για καμιά μπιρίτσα, απ' ότι να δουν τους δυο φιναλίστ να μιλάνε ο ένας για την Λουκία και ο άλλος για τον μικρό Αλέξανδρο. Όσο να κάνει, όταν ήταν μέσα η Φραντζέσκα χαιρόντουσαν την ώρα που ξύπναγε και πήγαινε στο μπάνιο με το κόκκινο νεγκλιζέ της και τα καθέκαστα.

Η Κύπρια αποχώρησε με ένα ποσοστό της τάξεως 45%, ενώ η παραγωγή δεν έδειξε τι ποσοστό συγκέντρωσαν οι υπόλοιποι δύο για να μην επηρεάσουν την κρίση του...εκλογικού σώματος. Την αποχωρήσασα έξω περίμενε ο πατέρας της, ο οποίος είχε μία... εποικοδομητική συζήτηση με τον Ανδρέα, όπου από κοινού εξήραν το μεγαλείο της Φραντζέσκας. Ο Big τελικά προβλήθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και η αποχώρηση της Κύπριας συνέπεσε με την... έξοδο των φαντασμάτων. Λόγω του προχωρημένου της ώρας, ο Ανδρέας μπόρεσε να αναπτύξει τη σκέψη του και να εξηγήσει στο φιλοθεάμον κοινό, τι εννοούμε όταν λέμε "με διαφορά στήθους". Αν, λοιπόν, η Φραντζέσκα πήγαινε τελικό κι έχανε στον πόντο, τότε θα μιλάγαμε για μεγάλη μάχη, αν όμως κέρδιζε η Φραντζέσκα με διαφορά στήθους (της), τότε θα μιλάγαμε για θρίαμβο της εν λόγω νέας. Τη σκέψη του αυτή ανέπτυξε ο Ανδρέας και προτού προλάβει να ευθυμήσει η αποχωρήσασα, μπήκε στο στούντιο η Αμαλία για να υποδεχτεί την κολλητή της. Εν συνεχεία βγήκαν στο ... bar του Big, προκειμένου να...μουσικωθούν λιγάκι.