Η Λόπεζ γέννησε δίδυμα!

22.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από τα ξημερώματα της Παρασκευής η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία έφερε στον κόσμο τα δίδυμα της. Ένα κοριτσάκι κι ένα αγόρι συμπληρώνουν την ευτυχία της JLo
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από τα ξημερώματα της Παρασκευής η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία έφερε στον κόσμο τα δίδυμα της. Ένα κοριτσάκι κι ένα αγόρι συμπληρώνουν την ευτυχία της JLo και του συζύγου της, Μαρκ Αντονι, οι οποίοι έχουν ξετρελαθεί με τα μικρά, που ήρθαν λίγο νωρίτερα απ’ ότι τα περίμεναν.

Η Λόπεζ γέννησε σε ιδιωτική κλινική στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, ενώ ο Μαρκ δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό της. Μητέρα και δίδυμα χαίρουν άκρα υγείας με την Τζένιφερ να είναι τα μάλα συγκινημένη. Εξάλλου, η μητρότητα ήταν το μεγαλύτερο όνειρο της λατίνας ντίβα και από τότε που παντρεύτηκε με τον Αντονι (πριν τρία χρόνια) το ζευγάρι προσπαθούσε, χωρίς επιτυχία, να αποκτήσει ένα παιδί.

Ωστόσο, ο πελαργός τους επισκέφτηκε - έστω και αργά - και η χαρά του ζευγαριού ήταν απερίγραπτη. Την είδηση της εγκυμοσύνης η Λόπεζ την επιβεβαίωσε στην τελευταία της συναυλία στο Μαϊάμι κι ενώ ο κόσμος το χε τούμπανο ότι οι δυο τους θα γίνονταν γονείς σε λίγους μήνες. Για την Τζένιφερ είναι τα δύο πρώτα της παιδιά, ενώ για τον Μαρκ το τέταρτο και πέμπτο, αφού έχει τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο και σχέση.