Τι έχει ντυθεί ο Notis; Βρες και κέρδισε!

21.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κοιτάω ξανά και ξανά τη φωτογραφία του Notis Σφακιανάκη με την Μαρία Σταματέρη από την εκπομπή της τελευταίας, το «Gala» και προσπαθώ να καταλάβω τι έχει ντυθεί ο αοιδός.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κοιτάω ξανά και ξανά τη φωτογραφία του Notis Σφακιανάκη με την Μαρία Σταματέρη από την εκπομπή της τελευταίας, το «Gala» και προσπαθώ να καταλάβω τι έχει ντυθεί ο αοιδός. Τη μία μου κάνει για μοναχό της Μονής του Εσφιγμένου. Την άλλη μου κάνει με καπουτσίνο με μαύρα ράσα και όχι τα κλασικά καφέ. Έχει και κάτι από... Ρασπούτιν! Μπρρρ. Λες, όμως, ότι μοιάζει και με Δερβίση. Άσε, μεγάλο μπέρδεμα η αμφίεση του Notis.

Πάντως, σε καμία περίπτωση δε λες, ότι ο αοιδός έριξε ένα παλτό πάνω του και βγήκε στους παγωμένους δρόμους της Κω να δώσει συνέντευξη. Δε λέω, οι στιλιστικές επιλογές του Σφακιανάκη αποτελούσαν πάντα ένα γρίφο και κάθε φορά σε κάνουν να αναρωτιέσαι από που έχει... εμπνευστεί ο αοιδός. Ή από που αγόρασε τα ρούχα. Ας πούμε, πέρυσι στις εμφανίσεις του στο «Έναστρον» που φορούσε ένα σακάκι - κουρτίνα έλεγες ότι είχε έκρηξη τιμών ο Χυτήρογλου και πήγε αγόρασε ένα.

Τώρα, όμως με αυτό το παλτό τι λες; Ότι άνοιξε το Τριώδιο και ντύθηκε... μοναχός; Και στην απονομή του πλατινένιου δίσκου του «Μνήμες», που έγινε στην Κω, τι είχε ντυθεί; Σπιτόγατος; Γιατί, το ροζ καρό παντελόνι του είναι ίδιο με μία βαμβακερή πιζάμα μου. Εδώ, ο Notis έκανε ένα στιλιστικό φάουλ. Η πιζάμα ποτέ μα ποτέ δεν συνδυάζεται με πουκάμισο, μάλλινη ζακέτα και σκαρπίνι! Αν δεν θέλεις να τη φορέσεις σετάκι, αλλά να παίξεις με τους συνδυασμούς, βάλε την με ένα φουτεράκι, αλλά πάντα μα πάντα πρέπει να φοράς παντόφλα. Τώρα, αν είσαι ο Notis που είσαι λίγο εκκεντρικός, αντί της κλασικής καρό παντούφλας του παππού, μπορείς να βάλεις παντόφλα ζωάκι! Και μετά από όλα αυτά αναρωτιέμαι: ο Σφακιανάκης συνεχίζει να είναι κεφάτος, ψωνίζει απ’ το Μιλάνο;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]