Έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο Ρέμος!

21.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας, ούτε Ρέμος στο δικό μου. Ούτε Νίκος Μπάρλος, ούτε Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ούτε κανείς άλλος». Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για όλες τις φήμες που κυκλοφορούν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας, ούτε Ρέμος στο δικό μου. Ούτε Νίκος Μπάρλος, ούτε Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ούτε κανείς άλλος». Η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για όλες τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία σχετικά με τα προσωπικά της κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: είναι μόνη σαν το λεμόνι και όλα αυτά που ακούγονται για νέους έρωτες δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Δεν σου κρύβω ότι πήγε η καρδιά μου στη θέση της. Πως γίνεται όλες οι σταρ να έχουν ουρά τους μνηστήρες και να τους βγάζουν χαρτάκι κι εγώ να θυμίζω ελληνικό ταχυδρομείο τη μέρα του χιονιά! Με είχε πονέσει η καρδιά μου. Αλλά η Ζέτα το ξεκαθάρισε: περνά και μόνη της καλά, τα καταφέρνει μια χαρά, δεν τον έχει ανάγκη ευτυχώς, της είναι πλέον περιττός. Κι αυτό πηγαίνει στον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο έχουν χωρίσει εδώ και λίγους μήνες, αλλά τώρα το παραδέχτηκε δημοσίως.

Μάλιστα, το κεφάλαιο Ρέμος έχει κλείσει οριστικά για την ηθοποιό, η οποία αυτή την περίοδο ασχολείται μόνο με τα επαγγελματικά της και τη διασκέδαση. Γι αυτό και δεν υπάρχει πάρτι, χορός, πρεμιέρα ή κοσμική εκδήλωση που η Ζέτα να μην είναι πρώτη μούρη. Την ίδια δεν την απασχολεί κι ας λένε διάφοροι ότι δεν μαζεύεται σπίτι της. Αυτό που συνεχίζει να την εκνευρίζει, είναι ότι της χρεώνουν κάθε εβδομάδα κι από έναν αγαπημένο. Αν και τελευταία όλοι μιλούσαν για τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα, Νίκο Μπάρλο κάτι που η ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά. Αν την πιστεύουμε; Χμ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]