Τίτλοι τέλους για Θεοδωρίδου - Μύρτα;

22.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν υποψιαστώ ότι χώρισαν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Σέρος Μύρτας, θα πέσω σε κατάθλιψη. Που να πήγε τόση αγάπη, που να χάθηκε; Και γιατί ένα τόσο ερωτευμένο και τα μάλα ευτυχισμένο ζευγάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν υποψιαστώ ότι χώρισαν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Σέρος Μύρτας, θα πέσω σε κατάθλιψη. Που να πήγε τόση αγάπη, που να χάθηκε; Και γιατί ένα τόσο ερωτευμένο και τα μάλα ευτυχισμένο ζευγάρι χώρισε πριν καν συμπληρώσει ένα χρόνο σχέσης και σφοδρού έρωτα; Ιδού η απορία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, το ζευγάρι χώρισε πριν λίγα 24ωρα και η είδηση του χωρισμού για κάποιους ήτο έκπληξη και για κάποιους άλλους όχι και τόσο, αφού τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσαν φήμες για κρίση στη σχέση τους. Εξάλλου, η Νατάσα τελευταία έβγαινε μόνη της - σε μία από τις εξόδους της είχε βγει με την Έλενα Παπαρίζου - και το ίδιο έκανε ο Μύρτας, ο οποίος προτιμούσε την παρέα των φίλων του.

Κι εδώ, που τα λέμε ο φωτογραφικός φακός είχε καιρό να απαθανατίσει το ζευγάρι είτε στα μπουζούκια είτε σε βόλτες για καφέ. Ωστόσο, πάλι εμένα η απορία μου είναι γιατί χώρισαν; Ακόμη και κουφέτα περιμέναμε να φάμε, αφού φαίνονταν πως ο ένας είχε βρει στο πρόσωπο του άλλου το άλλο του μισό. Θες να ισχύουν κάποιες άλλες φήμες που θέλουν τον 35χρονο επιχειρηματία να φλερτάρει με 25χρονο μοντέλο; Μπααα. Πάντως, δεν αποκλείεται να είναι μόνο μία κρίση και το ζευγάρι να σμίξει ξανά. Ίδωμεν.