"Τα άστρα και τα ζώδια τους φέρνουνε εμπόδια"!

20.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάθε φορά που έβλεπα τον τελευταίο καιρό τη Λίτσα Πατέρα να λέει τα ζώδια στον «Πρωινό Καφέ» και δίπλα της να είναι η Ελεονώρα Μελέτη, μου ερχόταν ένα κρύο και δεν ήξερα από που έμπαζε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάθε φορά που έβλεπα τον τελευταίο καιρό τη Λίτσα Πατέρα να λέει τα ζώδια στον «Πρωινό Καφέ» και δίπλα της να είναι η Ελεονώρα Μελέτη, μου ερχόταν ένα κρύο και δεν ήξερα από που έμπαζε. Κοίταζα από εδώ, κοίταζα από εκεί να δω από που μπάζει, μέχρι που κατάλαβα. Το «ψυχρό ρεύμα» προερχόταν από τις δύο γυναίκες. Αμέ. Για τόσο ωραία πράγματα μιλάμε και ακόμα πιο ωραία είναι η σχέση της Ελεονώρας με την Λίτσα. Γκούχου, γκούχου. Με κρύωσαν οι άτιμες.

Που λες, οι δυο τους δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις και για να είμαι ειλικρινής δεν έχουν καν σχέσεις. Μέχρι πρότινος έλεγαν και μία «καλημέρα» με το ζόρι, τώρα την έκοψαν κι αυτή. Οι «κακές» γλώσσες λένε ότι η κρίση στη σχέση τους κρατάει από πέρυσι, αλλά φέτος έγινε πιο έντονη και μάλιστα έχουν λογοφέρει και στα καμαρίνια. Λίγο αν τις παρατηρήσεις, καταλαβαίνεις ότι κάτι τρέχει, αφού η μία αποφεύγει την άλλη και απλά συνυπάρχουν.

Το δήλωσε, άλλωστε, και η Πατέρα: «Οι σχέσεις μου με την Ελεονώρα είναι καθαρά επαγγελματικές». Και κάπου εκεί αναπολεί τις μέρες με την Ελένη Μενεγάκη - «είναι φυσιολογικό να μου λείπει» λέει - για να έρθει να δέσει το γλυκό. Γκλουπ. Εντάξει, λέει για την Ελεονώρα πως σε επαγγελματικό επίπεδο οι σχέσεις τους είναι άριστες, ενώ απέφυγε να επιλέξει μία από τις δύο: Μενεγάκη ή Μελέτη.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]