"Της Ράνιας η μαχαιριά"!

20.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Στη υγειά της αχάριστης, που δεν άξιζε τόσο και μπορούσα για χάρη της τη ζωή μου να δώσω». «Αχ να γινότανε, αχ και να πάλευα στην τρικυμία παρά να αντέξω τη δικιά σου αχαριστία. Αγάπη αχάριστη"
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Στη υγειά της αχάριστης, που δεν άξιζε τόσο και μπορούσα για χάρη της τη ζωή μου να δώσω». «Αχ να γινότανε, αχ και να πάλευα στην τρικυμία παρά να αντέξω τη δικιά σου αχαριστία. Αγάπη αχάριστη, αχάριστη, αχάριστη, αχάριστη, αχάριστη». Αυτά και άλλα πολλά τραγούδια ανάλογου περιεχομένου μου ήρθαν στο μυαλό, όταν διάβασα τη συνέντευξη της Ράνιας Θρασκιά.

Εικόνα πέρασε από μπροστά μου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κομμάτια να άδει άσματα που μιλούν για μια... αχάριστη. «Μοιράζομαι τη ζωή μου με έναν άνθρωπο που με αγαπάει και με φροντίζει» δηλώνει η Ράνια για το νέο της σύντροφο και να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν θα ήθελα με τίποτε να είμαι ο Γρηγόρης. Γιατί, ο Γρηγόρης δεν την αγαπούσε; Δεν τη φρόντιζε; «Αχάριστη κι αλήτισσα, για σένα καρδιοχτύπησα, για σένα θυσιάστηκααααα».

Και να ήταν μόνο αυτό; Η Ράνια δήλωσε ότι θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί και πως βάζει την οικογένεια πάνω από τα επαγγελματικά της. Άσε, που είπε ότι ζει μία ήσυχη καθημερινή ζωή. Και το αυτό φαίνεται από την ανανέωση της. Δεκαπέντε ολόκληρα κιλά έχει χάσει κι έχει γίνει πλέον σωστό φιγουρίνι. Αλλά εδώ δεν μπορείς να την κατηγορήσεις. Ο Γρηγόρης είναι γνωστός καλοφαγάς και υπέρμαχος της άποψης ότι η αγάπη περνάει από το στομάχι. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι αν θέλεις να πετύχεις τον Αρναούτογλου με την εκάστοτε νέα αγαπημένη του, παίρνεις σβάρνα τα ρεστοραν της πόλης!

Οπότε, τι να σου κάνει και η Ράνια; Τσίμπα από εδώ, τσίμπα από εκεί, στράφι πήγαινε η δίαιτά της κάθε φορά. Βέβαια, τώρα πέρασε και μία περιπέτεια με την υγεία της κι έχασε κάποια κιλά, αλλά και πριν από αυτό έκανε αυστηρή δίαιτα. Όσο για το κεφάλαιο Γρηγόρης; Η γνωστή παρουσιάστρια αρκέστηκε να δηλώσει ότι αυτό αποτελεί οριστικά παρελθόν. Μπούχου, μπούχου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]