Χρήστου - Καλογρίδη: Και μαζί και χώρια!

20.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μπέρδεμα, μεγάλο μπέρδεμα είναι η περίπτωση του Γιώργου Χρήστου και της Νατάσσας Καλογρίδη. Εκεί, που μάθαμε ότι οι δυο τους αποτελούν το νέο hot και κομμάτι bizarre ζευγάρι της πόλης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπέρδεμα, μεγάλο μπέρδεμα είναι η περίπτωση του Γιώργου Χρήστου και της Νατάσσας Καλογρίδη. Εκεί, που μάθαμε ότι οι δυο τους αποτελούν το νέο hot και κομμάτι bizarre ζευγάρι της πόλης, έρχονται οι δύο πλευρές να πουν ότι δεν είναι ακριβώς ζευγάρι, αλλά είναι μαζί, όχι όμως με τη συμβατή έννοια, αλλά με μία άλλη έννοια, πιο... φιλελεύθερη. Άλλα αντί άλλα, της Παρασκευής το γάλα.

Είναι κι αυτή η έκλειψη που με επηρεάζει και δεν έχω καθόλου μα καθόλου όρεξη να αναλύσω τι θέλουν να πουν οι ποιητές. Οπότε μία διευκρίνηση από μέρους τους, θα ήταν ευγενική. Κι έρχεται σε αυτό το σημείο ο Γιώργος να δηλώσει σε συνέντευξή του πως με την Καλογρίδη περνάνε πολύ καλά όταν βρίσκονται. Βέβαια, δεν είναι «μαζί», είναι φίλοι και οι φωτογραφίες από το «Διογένης» που τους έδειχνε σε φάση «φιλιούνται, αγκαλιάζονται» είναι από μία έξοδο τους στα μπουζούκια. Χμ.

Όσο με αφήνει η έκλειψη να σκεφτώ, αυτό το λέμε... ελεύθερη σχέση. Ή όχι; Η γνωριμία τους κρατάει εδώ κι ένα μήνα κι όπως λένε πολλοί, μεταξύ τους υπάρχει έντονη ερωτική έλξη. Θετικότατο στοιχείο, για αρχή. Πάντως, από το βράδυ εκείνο στο «Διογένης» δεν τους έχουμε δει ξανά μαζί σε έξοδο. Η Καλογρίδη βγαίνει συνέχεια με την κολλητή της, Εβελίνα Παπαντωνίου, ενώ ο Γιώργος προτιμά τους φίλους του.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]