Η Σίσσυ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της!

15.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εμείς ξέραμε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου είναι έγκυος, αυτή ήξερε ότι εμείς το ξέρουμε και τώρα που ο γυναικολόγος της επέτρεψε να το ανακοινώσει κι επίσημα η συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εμείς ξέραμε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου είναι έγκυος, αυτή ήξερε ότι εμείς το ξέρουμε και τώρα που ο γυναικολόγος της επέτρεψε να το ανακοινώσει κι επίσημα η συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου μας αποκάλυψε ότι είναι ήδη τριών μηνών έγκυος. Και όχι μόνο αυτό. Η Σίσσυ φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του Down Town με την φουσκωμένη κοιλίτσα της, που όπως λέει η ίδια είναι μεγαλύτερη από το κανονικό.

Άσε, που έχει πάρει παραπάνω κιλά και βρίσκεται σε πρόγραμμα διατροφής. Κατά τα άλλα, η Χρηστίδου είναι τα μάλα ευτυχισμένη κι ενθουσιασμένη με τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, όπως και ο αγαπημένος της, Θοδωρής Μαραντίνης που την έχει στα όπα όπα. Σνιφ, σνιφ αυτοί είναι άνδρες. Η Σίσσυ εξήγησε γιατί όλο αυτό τον καιρό δεν αποκάλυπτε την εγκυμοσύνη, αφού ο κόσμος το χε τούμπανο, λέγοντας πως ο γυναικολόγος της δεν της επέτρεπε για προληπτικούς λόγους.

Από την εκπομπή αποχώρησε, επειδή έχει δύσκολη εγκυμοσύνη (τους τρεις πρώτους μήνες είχε ναυτίες και τάσεις λιποθυμίας), αλλά κι επειδή σε αντίθεση με άλλες εγκύους, δεν μπορεί να συνδυάσει εγκυμοσύνη και δουλειά. Ωστόσο, στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» θα εμφανίζεται μία με δυο φορές την εβδομάδα. Με τον Γρηγόρη έχει τις καλύτερες σχέσεις κι ας ήταν από τους τελευταίους που έμαθαν τα χαρμόσυνα.

Ξέρεις, γιατί δεν του το είπε αμέσως; Φοβήθηκε μήπως πάνω στην χαρά του αποκαλύψει το «μυστικό» και δεν ήθελε. Τι φταίει ο Γρηγόρης που το ζώδιο μας (Τοξότης) είναι ολίγον τι κουτσομπόλικο; Πάντως, η Ράνια Θρασκιά ήταν από τις πρώτες που το έμαθαν. Είναι πιο... εχέμυθη! Όσο για τον γάμο της με τον Θοδωρή, που ήταν να γίνει το καλοκαίρι, θα αναβληθεί λόγω της εγκυμοσύνης. Θα τον κάνουν τον επόμενο χρόνο με τη βάφτιση του μωρού, που όπως πιστεύει η ίδια θα είναι κορίτσι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]