Η Μάρω μετακόμισε στην Γερμανία!

15.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχεις χάσει την Μάρω Λύτρα; Εμείς, να δεις που Μάρω ψάχνουμε και Μάρω δεν βρίσκουμε. Κι όπως φαίνεται, θα κάνουμε μαύρα μάτια μέχρι να δούμε την Λύτρα. Βλέπεις, η αοιδός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχεις χάσει την Μάρω Λύτρα; Εμείς, να δεις που Μάρω ψάχνουμε και Μάρω δεν βρίσκουμε. Κι όπως φαίνεται, θα κάνουμε μαύρα μάτια μέχρι να δούμε την Λύτρα. Βλέπεις, η αοιδός άπαξ και τελείωσαν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις στη Θεσσαλονίκη και ολοκληρώθηκαν οι συναυλίες που έδωσε στην Αυστραλία με τον Γιώργο Τσαλίκη, ετοίμασε τις βαλίτσες της και μετακόμισε στην Γερμανία.

Συγκεκριμένα, στην Φρανκφούρτη, όπου ζει και παίζει ποδόσφαιρο ο αγαπημένος της, Γιάννης Αμανατίδης. Αυτή ήταν η καλύτερη ευκαιρία για την Μάρω να μείνει με τον καλό της, που η δύσμοιρη ερωτευμένη όλο τον χειμώνα την έβγαλε στα... αεροδρόμια! Για να καταλάβεις, περισσότερο χρησιμοποίησε φέτος το αεροπλάνο απ’ ότι το ταξί. Συνέχεια, στην Φρανκφούρτη πήγαινε για να δει από κοντά τον Αμανατίδη.

Οπότε, καταλαβαίνεις τι ζάχαρη τα περνάει το ζευγάρι που είναι συνέχεια και όλη μέρα μαζί. Εξάλλου, ο έρωτας τους καλά κρατεί και πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο ακόμη και για γάμο. Αμέ. Άσε, που ο Αμανατίδης την ημέρα των γενεθλίων της πρόσφερε στην Μάρω ένα μονόπετρο με μια πέτρα νααα, με το συμπάθιο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]