"Πόσο έχεις στρογγυλέψει, Έλενα, Έλενα"!

14.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πόσο έχεις στρογγυλέψει μπέμπα, μπέμπα. Πόσο έχεις στρογγυλέψει, σε μέρες έγινες διπλή». Το πε και το έκανε η Έλενα Παπαρίζου, ότι σκοπεύει να πάρει κάποια κιλά παραπάνω κάνοντας έτσι την «επανάσταση»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πόσο έχεις στρογγυλέψει μπέμπα, μπέμπα. Πόσο έχεις στρογγυλέψει, σε μέρες έγινες διπλή». Το πε και το έκανε η Έλενα Παπαρίζου, ότι σκοπεύει να πάρει κάποια κιλά παραπάνω κάνοντας έτσι την «επανάσταση» της που θέλει τις αοιδούς να είναι μοντελάκια επί πίστας.

Καιρό είχαμε να δούμε την Έλενα, η οποία φέτος δεν τραγουδάει σε κάποιο κέντρο κι εκεί που αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε που βρίσκεται, έκανε δημόσια εμφάνιση. Μόνο που αυτή τη φορά δεν συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Τόνι Μαυρίδη (μην πάει το μυαλό σου στο κακό), αλλά από την φίλη της Νατάσσα Θεοδωρίδου. Οι δύο γυναίκες βγήκαν μία «κοριτσίστικη» βόλτα στα μπουζούκια της Αθήνας και ο φακός τις απαθανάτισε σε μεγάλα κέφια.

Και σε λίγο... μεγάλα νούμερα για την Παπαρίζου, η οποία αν και ήταν ντυμένη στα μαύρα (που ως χρώμα κόβει) φαινόταν ότι είχε πάρει κάποια κιλά παραπάνω. Μάγουλο βερίκοκο, ρι κο ρι κο ρι κο κο. Καλά, μη φανταστείς ότι είναι και φακλάνα. Μια χαρά ωραιότατη είναι η Έλενα, η οποία δε δείχνει να ανησυχεί, αφού όπως λέει, τώρα που δεν δουλεύει, απολαμβάνει το φαγητό και τα γλυκά. Όταν με το καλό επιστρέψει στις πίστες (άγνωστο πότε) θα επανέλθει και στην προηγούμενη φόρμα της.