Τα γενέθλια της Μελίνας στο ΟΑΚΑ!

14.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Γενέθλια είχε την περασμένη εβδομάδα η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, Μελίνα και η μητέρα της τής οργάνωσε ένα πάρτι που θα το θυμούνται για χρόνια οι μπόμπιρες της showbiz
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Γενέθλια είχε την περασμένη εβδομάδα η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, Μελίνα και η μητέρα της τής οργάνωσε ένα πάρτι που θα το θυμούνται για χρόνια οι μπόμπιρες της showbiz που ήταν προσκεκλημένοι σε αυτό. Talk of του παιδικού σταθμού έγινε κι ας είναι καλά γι αυτό η Βανδή που ετοίμασε τα καλύτερα για τα τέταρτα γενέθλια της Μελίνας.

Το πάρτι έγινε στον prive χώρο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κι αν η ομάδα είχε γήπεδο, ίσα που θα γινόταν στον αγωνιστικό χώρο αυτού. Απορώ πως δεν άνοιξαν τις πύλες του ΟΑΚΑ να γίνουν εκεί τα γενέθλια. Να έχουν και τα παιδάκια αλάνα να παίξουνε. Παρόλο που το Τριώδιο δεν έχει ανοίξει ακόμη, η Βανδή είπε να το «ανοίξει» μόνη της λίγο νωρίτερα για χάρη της Μελίνας και των φίλων της. Έτσι, η ίδια και ο γιος της Γιώργος ντύθηκαν καουμπόηδες, η Μελίνα Μίνι Μάους, ενώ τα παιδιά υποδέχονταν στην είσοδο η «Σταχτοπούτα», η «Χιονάτη» και η «Ωραία Κοιμωμένη». Η «Τοσοδούλα» και η «Ραπουνζέλ» είχαν δουλειές και δεν παραβρέθηκαν.

Η Βανδή είχε δώσει βάση και στην παραμικρή λεπτομέρεια, φροντίζοντας τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι καλεσμένοι να περάσουν χάρμα. Τα παιδιά έπαιξαν και χόρεψαν στους ρυθμούς του dj, ενώ φεύγοντας πήραν δώρο από μία κούκλα τα κορίτσια κι από ένα αυτοκινητάκι τα αγόρια. Εκεί, εννοείται πως ήταν και Ντέμης Νικολαίδης, ο οποίος πήγε στο ΟΑΚΑ από νωρίς μαζί με τον γιο.