Της έκοψε τα "εκπαιδευτικά" ταξίδια στη Μύκονο!

14.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα βάλανε κάτω, τα μιλήσανε, τα βρήκανε τα συμφωνήσανε ο Αλέξης Κούγιας και η Εύη Βατίδου, υπέγραψαν μεταξύ τους ιδιωτικό συμφωνητικό και το πρώην ζευγάρι δεν θα πάει στα δικαστήρια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα βάλανε κάτω, τα μιλήσανε, τα βρήκανε τα συμφωνήσανε ο Αλέξης Κούγιας και η Εύη Βατίδου, υπέγραψαν μεταξύ τους ιδιωτικό συμφωνητικό και το πρώην ζευγάρι δεν θα πάει στα δικαστήρια. Αρκετά έγιναν show τους τελευταίους πέντε μήνες και δη τις τελευταίες μέρες. Ωστόσο, από την τελική συμφωνία τους χαμένη βγαίνει η Βατίδου, η οποία από τα 23 χιλιάδες ευρώ που ζητούσε για μηνιαία διατροφή, περιορίστηκε μόλις στα 2000 χιλιάδες. Μπούχου, μπούχου.

Ζει πρώην μοντέλο και πρώην κυρία Κούγια με δύο χιλιάρικα το μήνα; Θα της βάλει και ΙΚΑ ή στο τέλος θα μείνει και χωρίς σύνταξη; Τι να σου φτουρήσουνε τόσα; Πάλι καλά, που θα της πληρώνει το ενοίκιο (ελπίζω και το πετρέλαιο, το τηλέφωνο και την ΔΕΗ, διότι με δύο χιλιάδες ευρώ το μήνα τι να πρωτοπληρώσει), αν κι εδώ κρύβεται μία παγίδα. Ο Κούγιας θα της νοικιάσει σπίτι δίπλα στο δικό του! Ελπίζω, να βρούνε μεζονέτες σε τίποτε χωράφια, να μην έχουν δίπλα γείτονες, διότι φαντάζεσαι τι έχει να ακολουθήσει στο μέλλον. Γιατί, που θα πάει θα ξεσπάσει ξανά η καταιγίδα!

Όσο για την επιμέλεια των παιδιών αυτή θα είναι κοινή. Γι αυτό και θα της νοικιάσει δίπλα. Με λίγα λόγια, αυτοί οι δύο χώρισαν από το σπίτι, διότι κατά τα άλλα θα βγαίνει η Εύη να απλώσει τα ρούχα στην ταράτσα κι απέναντι θα είναι ο Κούγιας στην ξαπλώστρα του να λιάζεται και να κοιτάζει τη... γειτόνισσα. Άραγε, θα έχουν κοινό γκαράζ; Να ξέρουν οι καλεσμένοι της Βατίδου να παρκάρουν τρία τετράγωνα πιο κάτω. Κι αν ο Αλέξης θα ξέρει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από το σπίτι της πρώην, δεν θα το κάνει επειδή την ελέγχει. Είναι το γνωστό κουτσομπολιό του γείτονα, που ξέρει τα πάντα για τον άλλον. Τώρα, η Βατίδου συμφώνησε να υπογράψει αυτό;

Αλλά να μου πεις, συμφώνησε να της κοπούν τα «εκπαιδευτικά» ταξίδια στη Μύκονο. Ωιμέ! Ο ποινικολόγος έθεσε όρο να μην πάνε τα παιδιά του ποτέ ξανά διακοπές στην Μύκονο, επειδή ο εν λόγω προορισμός δεν είναι κατάλληλο μέρος για παιδιά. Βλέπω, τον Γιάννη Γαλάτη να μηνύει τον Κούγια για συκοφαντική δυσφήμιση του νησιού. Αλήθεια, η οικογένεια Κούγια δεν έχει σπίτι στην Μύκονο; Εκεί δεν πήγαινε κάθε καλοκαίρι και Πάσχα; Εκεί, δεν βάπτισε τα παιδιά; Τώρα, έγινε η Μύκονος... Σόδομα; Αλήθεια, η Αράχωβα είναι τα... Γόμορα ή αυτό το «εκπαιδευτικό» ταξίδι της Βατίδου δεν κόπηκε; Α, επίσης υπάρχει όρος στο συμφωνητικό ότι κανείς από τους δύο δεν θα φωτογραφηθεί ποτέ με τα παιδιά, ενώ τις σπουδές τους αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ο Κούγιας. Και τις αλλοδαπές νταντάδες ή κόπηκαν κι αυτές όπως η Μύκονος;