Παιγνίδια στο πάρκο για τους Νικολαϊδη!

14.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Φωτιές μου έχει ανάψει η Δέσποινα Βανδή τον τελευταίο καιρό με τις παπαράτσι φωτογραφίες που την απαθανατίζουν σε προσωπικές και οικογενειακές στιγμές. Τη μία εβδομάδα η αοιδός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φωτιές μου έχει ανάψει η Δέσποινα Βανδή τον τελευταίο καιρό με τις παπαράτσι φωτογραφίες που την απαθανατίζουν σε προσωπικές και οικογενειακές στιγμές. Τη μία εβδομάδα η αοιδός έχει πάει για ψώνια στην Έβγα της γειτονιάς της φορώντας μπορντό γουνάκι, την άλλη είναι στην παιδική χαρά με την Μελίνα κι έχει το μαλλί στην τρίχα κι αυτή την εβδομάδα πάει πάλι στο πάρκο με ροκ εμφάνιση, φορώντας μεγάλα μαύρα γυαλιά, δερμάτινο τζάκετ, κολάν και βάψιμο στην πένα.

Και κάπου εδώ, μου ανάβει τις φωτιές, αφού εγώ (υποθέτω και οι περισσότερες γυναίκες) βγαίνω έξω σαν το λέτσο. Πάει, τελείωσε. Ακόμη και στο περίπτερο θα πηγαίνω με το λευκό γουνάκι μου από κουνέλι! Εδώ, η Βανδή μάνα δύο παιδιών και πάλι προλαβαίνει να περιποιηθεί τον εαυτό της, όταν πηγαίνει τα παιδιά να παίξουν στο διπλανό πάρκο. Καλά, την τελευταία παπαράτσι φωτογραφία της οικογένειας Νικολαϊδη στην παιδική χαρά την είδες; Χάρμα οφθαλμών ήταν όλοι. Ποιοι Έλληνες Μπέκαμ; Οι Έλληνες Brangelina είναι. Η ροκ μαμά Δέσποινα, ο αθλητικός μπαμπάς Ντέμης και τα δύο παιδιά, ενώ είχαμε και την «αποκάλυψη» του μικρού Γιώργου, ο οποίος είναι φτυστός η Βανδή.

Η οικογένεια έπαιξε για ένα δίωρο στο πάρκο, ενώ στην αρχή που είδα τις φωτογραφίες σε εβδομαδιαίο περιοδικό, πίστεψα ότι επρόκειτο για φωτογράφηση. Τέλος πάντων. Παρόλο που τόσο το πρόγραμμα της Βανδή όσο και του Ντέμη είναι φορτωμένο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και οι δύο προσπαθούν να βρουν χρόνο να τον περάσουν μαζί με τα παιδιά τους. Και η παιδική χαρά είναι ο πιο «δημοφιλής» τους προορισμός!