Τα βρήκαν Αλέξης Κούγιας - Εύη Βατίδου!

14.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πείτε μας τι πίνετε, εσείς και δεν μας δίνετε. Τα χω χαμένα ανησυχώ για σένα. Και για σένα κύριε Κούγια μου κι ας μην φαίνεται πολύ». Ήθελα να ήξερα πόσα δίνουν για να μας τρελάνουν Αλέξης Κούγιας κι Εύη Βατίδου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πείτε μας τι πίνετε, εσείς και δεν μας δίνετε. Τα χω χαμένα ανησυχώ για σένα. Και για σένα κύριε Κούγια μου κι ας μην φαίνεται πολύ». Ήθελα να ήξερα πόσα δίνουν για να μας τρελάνουν Αλέξης Κούγιας κι Εύη Βατίδου μαζί, οι οποίοι αφού φαγώθηκαν σαν τα σκυλιά για πέντε μέρες, δεν άφησαν κανάλι κι εφημερίδα που να μη μιλήσουν για τον δεύτερο αιματηρό καβγά τους κι αφού έβγαλαν στη φόρα τα περισσότερα από τα άπλυτά τους, αποφάσισαν να δείξουν... πολιτισμό!

Ναι, όπως σου το γράφω. Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να χαμηλώσει τους τόνους, να αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα και να χωρίσει όπως όλα τα ζευγάρια του κόσμου, που δεν έχουν για διαιτητές την Τατιάνα, τον Λιάγκα, τον Λιάτσο και την Άννα Δρούζα. Μάλιστα, υπέγραψαν και μεταξύ τους ιδιωτικό συμφωνητικό (νομίζω πως αυτό το συμφωνητικό ο Κούγιας δεν το συνόδευσε με εξώδικο) που λέει ότι δεν θα ξαναβγούν στα κανάλια και θα χωρίσουν πολιτισμένα. Αλλά ζητούν από όλους τους υπόλοιπους να μην ασχοληθούν ξανά μαζί τους και να μην κάνουν αναφορές στα δραματικά(;) γεγονότα των προηγούμενων ημερών.

Κι έχε υπόψη σου πως... όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει εξώδικο ξεγυρισμένο από τον ποινικολόγο. Αμ πως. Όχι τίποτε άλλο, οι δύο πλευρές τα βρήκανε πάνω στο καλύτερο κομμάτι της ιστορίας. Ο Κούγιας ανακάλυψε το ημερολόγιο της Εύης Βατίδου, όπου μέσα έγραφε πράματα και θάματα. Φαντάζεσαι: πως πέρασε στου Αντώνη Ρέμου, αν ήταν ωραίο το πρόγραμμα του Γιάννη Πλούταρχου, ποιοι ήταν καλεσμένοι στο πάρτι της Έμυ Λιβανίου. Μάλλον, έλεγε κι άλλα, διότι ο Κούγιας τις προηγούμενες μέρες ήταν τα μάλα προβληματισμένος και σκεφτόταν ακόμη και να χρησιμοποιήσει το ημερολόγιο της Βατίδου, διότι από αυτά που έγραφε ανησυχούσε αν τα παιδιά του θα ήταν καλά μαζί της. Τελικά, όμως, ο ποινικολόγος αποφάσισε να τα βρει με την οριστικά πρώην σύζυγό του και να μην προβεί σε άλλες αποκαλύψεις. Αρκετά έγιναν βούκινο και θέμα για τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Θέμο Αναστασιάδη, αντικαθιστώντας πανάξια την Ρούλα Βροχοπούλου και τους star του Τηλεφώς!