Μα δεν τελιώνουν οι αγάπες οι μεγάλες!

12.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πού να φαντάζονταν τώρα η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Αλέκος Συσσοβίτης πως πάλι με χρόνια και καιρούς, πάλι μαζί θα ήταν! Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν ζευγάρι πριν πολλά χρόνια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πού να φαντάζονταν τώρα η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Αλέκος Συσσοβίτης πως πάλι με χρόνια και καιρούς, πάλι μαζί θα ήταν! Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν ζευγάρι πριν πολλά χρόνια και η σχέση τους τότε απασχολούσε τον Τύπο και τα περιοδικά. Η Τατιάνα, η Λαμπίρη και τα παιδιά του Κους Κους δεν υπήρχαν τότε, αλλά και πάλι είχαμε συχνό ρεπόρτο από τη σχέση τους.

Μέχρι που έλεγαν πολλοί, ότι Καραμπέτη και Συσσοβίτης θα ανέβουν ακόμη και τα σκαλιά της εκκλησίας. Αντί αυτού, όμως, το ζευγάρι χώρισε λόγω προβλημάτων και δουλειάς, ενώ οι σχέσεις τους μετά δεν ήταν και οι καλύτερες. Ο καθένας τράβηξε το δρόμο του, έκαναν καινούργιες γνωριμίες, αλλά η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι τους πρόσφατα. Μπρρρρ. Ούτε στην πιο ρομαντική ταινία του Χόλιγουντ δεν βλέπεις τέτοιο στόρι.

Οι δυο τους συναντήθηκαν πριν λίγο καιρό σε γνωστό κλαμπ των Αθηνών και παρόλο που στην αρχή υπήρχε μεταξύ τους μία αμηχανία, στη συνέχεια ένιωσαν άνετα, κάθισαν μαζί, τα είπαν για πολλή ώρα, ενώ κάποιοι λένε ότι έφυγαν και μαζί. Εξάλλου, η Καραμπέτη μόλις είχε χωρίσει από τον ηθοποιό Όθωνα Μεταξά, ενώ στην ίδια φάση βρισκόταν και ο Συσσοβίτης που είχε χωρίσει από μήνες με την Μαρία Κορίνθιου. Οπότε γιατί να μην κάνουν ένα... refresh στις αναμνήσεις τους; Κι όπως λένε πολλοί, τα πάνε μια χαρά!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]