"Τι τραβάει κι αυτή η πόρτα"!

12.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά την κερκόπορτα, η δεύτερη πιο διάσημη πόρτα είναι η πόρτα στο σπίτι των Κούγια στην Βουλιαγμένη. Τόσο πολύ έχει ακουστεί και διαφημιστεί τις τελευταίες μέρες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά την κερκόπορτα, η δεύτερη πιο διάσημη πόρτα είναι η πόρτα στο σπίτι των Κούγια στην Βουλιαγμένη. Τόσο πολύ έχει ακουστεί και διαφημιστεί τις τελευταίες μέρες, που οι κατασκευαστές της σκέφτονται να την ονομάσουν «εξώπορτα Κούγια» και να πουλήσουν τρελά. Εξάλλου, η εν λόγω πόρτα είναι εγγύηση και δεν μπορεί να την ανοίξει εύκολα ούτε ο κλειδαράς, πόσο μάλιστα ο κλέφτης.

Ώρες ολόκληρες πάλευε ο δύσμοιρος κλειδαράς που τον φώναξε ο Αλέξης Κούγιας να την «διαρρήξει» για να μπει ο ποινικολόγος στο σπίτι και να πάρει κάτι ψιλά πράγματα της Εύης Βατίδου, και δεν μπορούσε. Μέχρι που σκέφτηκαν να τη βγάλουν ολόκληρη, να γίνει η «κατάληψη της Βουλιαγμένης» και μετά να την τοποθετήσουν ξανά στη θέση της. Όπερ κι εγένετο, όπου μετά ο κλειδαράς άλλαξε κλειδαριές, σε περίπτωση που η Βατίδου επιχειρήσει να πάρει πίσω τα χαμένα εδάφη. Τι είπα κερκόπορτα; Μπαα. Μία δε φτουράει μπροστά σε αυτή την πόρτα, γι αυτό και ο Κούγιας έβαλε τους συνεργάτες του να τη φυλάνε. Όχι σαν τους Βυζαντινούς που την είχαν αφύλακτη και μπήκαν μέσα οι Τούρκοι!

Για να καταλάβεις, πήγε η μητέρα της Βατίδου να πάρει κάποια πράγματα και δεν μπόρεσε να μπει μέσα. Με την ίδια αλλαξιά για δεύτερη μέρα θα μείνει η κόρη της, αλλά δεν την πειράζει. Είναι ένα δράμα αυτό που ζει, αλλά θα το ξεπεράσει. Α, ξέχασα επίσης να σου πω ότι ο Κούγιας έστειλε μέχρι και αστυνομικό του τμήματος της Βουλιαγμένης να πάει σπίτι να ελέγξει, μήπως η πρώην έχει παραβιάσει την πόρτα, αλλά αυτός δεν διαπίστωσε τίποτε. Τι τραβάνε κι αυτοί οι ταλαίπωροι. Μία ώρα αρχύτερα θα ζητήσουν μετάθεση, να μου το θυμηθείς. Εννοείται, δε, ότι οι μηνύσεις και τα εξώδικα, από την πλευρά κυρίως του ποινικολόγου, πέφτουν βροχή. Μόνο η πόρτα έχει γλιτώσει τη μήνυση κι αυτό, επειδή είναι καλής κατασκευής. Αλλιώς, στα δικαστήρια θα την έσουρνε ο Κούγιας!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]