"Διακαναλικός έρωτας"!

05.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα χρόνο περίμενε η Φαίη Σκορδά να της χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας κι όταν αυτός το έκανε, δεν την απογοήτευσε. Της έφερε κοτζάμ άνδρα, δυο μέτρα παλικάρι και συγκεκριμένα, τον Γιώργο Λιάγκα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα χρόνο περίμενε η Φαίη Σκορδά να της χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας κι όταν αυτός το έκανε, δεν την απογοήτευσε. Της έφερε κοτζάμ άνδρα, δυο μέτρα παλικάρι και συγκεκριμένα, τον Γιώργο Λιάγκα. Βουίζει ο τόπος ότι Σκορδά και Λιάγκας είναι το νέο hot (γουάου) ζευγάρι της πόλης, όμως, αυτοί μας... παραπέμπουν στο «Είμαστε δυο φιλαράκια, όμορφα, ευτυχισμένα».

Και τα δυο «φιλαράκια» έχουν θεαθεί σε αρκετές εξόδου. Σε μία από αυτές πήγαν στο «Cinema», όπου εμφανίζονται οι Onirama και καθημερινά παρελαύνει όλη η Αθήνα. Μαζί και οι φωτογράφοι, που πάντα έχουν «θέμα». Κι έτσι, ένα ωραίο Σάββατο βράδυ το «θέμα» τους ήταν οι παραπάνω, οι οποίοι όμως όλοι τη βραδιά τήρησαν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Μη δουν τους εαυτούς τους πρώτο θέμα στο δελτίο του Star και στο «Πολύ μπλα μπλα». Πάντως, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι Φαίη και Λιάγκας είναι μαζί το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν θέλουν η σχέση τους να δει ακόμη τα φώτα της δημοσιότητας και να γίνει αντικείμενο σχολιασμού. Για το τελευταίο, ξέρουν κάτι παραπάνω, δεν το συζητώ. Η Σκορδά - όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της - ήταν μόνη τον τελευταίο ένα χρόνο, ενώ ο παρουσιαστής του δελτίου του Star χώρισε οριστικά πριν μερικούς μήνες από την Έλενα Γράβεζα.