"Είναι πολλά τα λεφτά, κόρη μου"!

05.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Άσπρα κοράκια, μαύρα κοράκια.... Και τα μυαλά σου είναι θολά και τα δικά του πιο λειψά, σας εθόλωσαν τα λεφτά γεια σου Φαμφάρα φαφλατά». Καλά, στην περίπτωση της Μπρίτνεϊ Σπιαρς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Άσπρα κοράκια, μαύρα κοράκια.... Και τα μυαλά σου είναι θολά και τα δικά του πιο λειψά, σας εθόλωσαν τα λεφτά γεια σου Φαμφάρα φαφλατά». Καλά, στην περίπτωση της Μπρίτνεϊ Σπιαρς μπορούμε να κάνουμε μία μικρή παραλλαγή και όπου «Φαμφάρα φαφλατά» βάζουμε «Πατέρα φαφλατά». Γιατί κατά τα άλλα, η περιπέτεια της Μπρίτνεϊ τον τελευταίο καιρό με την εισαγωγή της σε ψυχιατρική κλινική είναι λίγο από... «άσπρα κοράκια, μαύρα κοράκια», ενώ η στάση του πατέρα της, Τζέιμς στην περιπέτεια της κόρης είναι... «σας εθόλωσαν τα λεφτά»!

Για να καταλάβεις, τι εννοώ. Η Σπιαρς θα μείνει στην ψυχιατρική κλινική τουλάχιστον μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, ενώ αν οι γιατροί που την παρακολουθούν, κρίνουν ότι η κατάσταση της δεν έχει βελτιωθεί, τότε θα χρειαστεί να νοσηλευτεί κι άλλο. Έτσι, το δικαστήριο αποφάσισε να ορίσει διαχειριστές για την τεράστια περιουσία της, αφού έκρινε ότι η Μπρίτνεϊ ακόμη και να πάρει εξιτήριο, είναι ανίκανη να διαχειριστεί την περιουσία της, αλλά και οτιδήποτε άλλο. Εδώ, λένε ότι δεν μπορεί ούτε να ντυθεί και να φάει μόνη της.

Κύριος διαχειριστής, λοιπόν, ορίστηκε ο πατέρας της, με τον οποίο η Μπρίτνεϊ έχει κάκιστες σχέσεις μέχρι σήμερα. Γι΄ αυτό και η νεαρά όταν πληροφορήθηκε τις εξελίξεις, αγχώθηκε ακόμη περισσότερο, κάτι που όμως δεν βοηθά στην αποθεραπεία της. Όσο για τον Σπίαρς; Αυτόν, μάλλον, τον απασχολεί περισσότερο η περιουσία της Μπρίτνεϊ, παρά η ίδια η Μπρίτνεϊ. Και το all time classic «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη», φευ, ισχύει και σε μία σχέση πατέρα - κόρης!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]